0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Udviklingslandshold

Denne side beskriver udviklingslandsholdet. Her på siden vil der løbende blive opdateret med relevant information.

 

Udviklingslandsholdet er bindeleddet mellem juniorlandsholdet og landsholdet.

 

Formålet med SvømDanmarks udviklingslandshold er i samarbejde med de daglige træningsmiljøer at skabe langsigtede udviklingsmuligheder for svømmerne, så de kan tage de sidste skridt imod kvalifikation til landsholdet. Individuelle udviklingsplaner supplerer og understøtter det daglige arbejde i træningsmiljøerne og sikrer, at overgangen fra juniorlandshold til landsholdet bliver glidende og kan foregå med ro til at tænke og handle langsigtet. På udviklingslandsholdet skabes der forståelse for International High Performance samt de krav, det stiller til atleten og dennes daglige træningsmiljø.

 

Kravtider til landshold 2021-2022 og udviklingslandhold 2021-2023 kan ses her.

Kravtider til landshold 2022-2023 og udviklingslandhold 2022-2024 kan ses her.

Kravtider til landshold 2023-2024 og udviklingslandhold 2023-2025 kan ses her.

Kravtider til landshold 2024-2025 og udviklingslandhold 2024-2026 kan ses her.

 

Når en atlet opnår en kravtid til udviklingslandsholdet, er den pågældende atlet kvalificeret til de kommende to sæsoners udviklingslandshold.


En oversigt over svømmere kvalificeret til udviklingslandsholdet i sæson 2023-2024 kan ses her.

En oversigt over svømmere kvalificeret til udviklingslandsholdet i sæson 2022-2023 kan ses her. 
 

Aktiviteter for sæson 2024

 

I arbejdet med atleterne på udviklingslandsholdet bygges der videre på de erfaringer, som atleterne har med fra deres hidtidige karriereforløb. Dette afspejles ved, at der for hver atlet aftales individuelle handlingsplaner og individuel aktivitetsdeltagelse.

 

Udviklingslandholdet har ikke en særskilt aktivitetsplan, men kvalificerede svømmere kan i større eller mindre omfang og i henhold til den individuelle udviklingsplan indgå i aktiviteter i landsholdets eller i juniorlandsholdet sæsonplan.


Ved sæsonstart gennemføres en individuel udviklingssamtale med alle kvalificerede atleter og deres trænere. Denne samtale er obligatorisk for atleterne. Samtalen skal bidrage til at skabe optimale rammer for deres videre udvikling mod internationalt topniveau. Ved disse samtaler afklares og aftales indsatser og aktiviteter, som vurderes at understøtte atletens næste udviklingstrin. De beslutninger, som træffes i fællesskab ved samtalen, vil blive samlet skriftligt af landstræneren i den efterfølgende uge. Derefter sendes de endelige aftaler til atleter, trænere og klubber til fælles accept.

 

En beskrivelse af de overordnede kvalifikationskriterier til internationale mesterskaber i 2023 og 2024 kan findes her. Opdateret februar 2024.

 

Sæsonplanen over landsholdsaktiviteterne giver et overblik over de planlagte aktiviteter. Sæsonplanen vil løbende blive opdateret om nødvendigt. Bemærk, at sæsonplanen altid er dateret, og seneste version er til et hvert tidspunkt den gældende version.
Landsholdsaktiviteterne skal godkendes af styregruppen, bestående af repræsentanter fra SvømDanmark og Team Danmark.

Landsholdsaktiviteterne er ligeledes afhængige af den årlige økonomiske støtte fra Team Danmark.

 

Klubbernes egenbetaling

Landsholdenes aktiviteter finansieres primært (for 92% vedkommende) af Team Danmark og SvømDanmarks fælles elitebudget. Dog vil der ved udvalgte aktiviteter være en mindre egenbetaling til at sikre aktivitetens gennemførelse. 

 

Online landsholdssystem

Alle invitationsbreve og deltagerbekræftelser vil blive sendt ud via vores online landsholdssystem www.mit.svoem.org 

En guide til, hvordan du kommer i gang med at bruge www.mit.svoem.org findes her.

 

Landsholdsaftale

Landsholdsaftalen er grundlaget for at være en del af landsholdet og de dertil knyttede sportslige aktiviteter og ydelser. Herunder at kunne deltage ved OL, EM og VM langbane, EM og VM kortbane, og træningslejre og -aktiviteter, samt ekspertbistand og øvrige støttemuligheder fra Team Danmark.

 

Videre herfra:

Læs også:

Download:

Kontakt

Thomas Stub

Landsholdschef

Mail: ts@svoem.dk

Telefon: 2062 1350


 


Cookieindstillinger