0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Trænerværktøjskasse

Trænerværktøjskassen er en vidensbank og inspirationskilde for trænere i dansk svømmesport og indeholder værktøjer, eksempler og baggrundsmateriale, som knytter sig til indholdet i SvømDanmarks træneruddannelser og anbefalingerne i Team Danmarks ATK 2.0.

 

Trænerværktøjskassen vil blive udbygget hen over tid og er i øvrigt dynamisk og opdateres løbende med ny viden, yderligere eksempler m.m.

 

Trænervækrtøjekassen kan tilgåes via følgende link: http://ebog.svoem.org/ (kræver login)

 

Indholdet i værktøjskassen er underopdelt i følgende vidensområder:

 

  

 

 

Alle vidensområderne er opdelt i 3 lag:

 

Praktisk anvendelse

Dette lag består af diverse værktøjer som træneren kan anvende i sin daglige træning enten som de fremstår i værktøjskassen eller i en tilpasning eller videreudvikling til de aktuelle forhold. Her findes også en række praktiske eksempler eller cases som kan anvendes som inspiration til at udvikle egne øvelser, træningsprogrammer eller værktøjer.

 

Alt materialet i dette lag kan anvendes umiddelbart eller med meget få tilpasninger.

 

Struktur

Dette lag skaber overblik og struktur og præsenterer terminologien for vidensområdet. Det er også her hvor du finder redskaber til at lave din egen planlægning af træning og indsatser inden for vidensområdet og sætte det i relation til træning og indsatser inden for de øvrige vidensområder.

 

Her findes desuden aldersrelaterede overvejelse til brug i forbindelse med udarbejdelse af planlægning og understøttende målsætninger for svømmere på forskellige niveauer og alderstrin.

 

Materialet i dette lag skal give træneren mulighed for at skabe overblik og planlægge.

 

Baggrund

Dette lag danner vidensgrundlag for området og definerer begreber og forudsætninger. Dette sker både i form at materiale udarbejdet specifikt til dette formål og henvisninger til øvrigt materiale som fungerer som dokumentation for og understøttelse af de principper og koncepter som præsenteres.

 

Materialet i dette lag fungerer som rammesætning for vidensområdet og danner et vidensgrundlag for træneren som ønsker at dykke et lag dybere.

 

God fornøjelse med trænerværktøjskassen og din videre udvikling som svømmetræner!

Videre herfra:

Læs også:

Download:

Kontakt

Thomas Stub

Landsholdschef

Mail: ts@svoem.dk

Telefon: 2062 1350


 


Cookieindstillinger