0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Masters

Man kan deltage i konkurrencer som masters fra og med det år man fylder 25 år. Masterssvømmere er inddelt i aldersgrupper á fem års interval: 25-29 år, 30-34 år, 35-39 år osv. Desuden kan man konkurrere som pre-masters allerede fra og med det år man fylder 20 år.

 

Masters konkurrerer i henhold til FINA svømmeregler som øvrige svømmere, men der findes en række undtagelser, som er beskrevet i FINA mastersregler.

 

I Danmark er stævnedetagelse for svømmere i alle aldre og dermed også for masters reguleret af Supplerende stævnereglement for svømning og afvikling af mastersmesterskaber af Eventbestemmelser for svømning.

 

Mesterskaber for masters afvikles som en del af SvømDanmarks nationale events. De overordnede proportioner for mesterskaberne for masters er beskrevet her.

Løbsprogrammerne for mastersmesterskaberne skifter fra år til år efter et fast rul. Se de årlige rul og løbsgrogrammer her: DOM-K - DOM-L - VOM-K

 

Klubber, der ønsker at påtage som rollen som lokalarrangør af mastersmesterskaber, kan finde mere information herom her.

 

Der eksisterer en rekordoversigt for masters, som fremgår af hjemmesiden - se under "Ranglister og rekorder" eller gå direkte til siden her

Videre herfra:

Læs også:

Download:

Kontakt

Morten Kjær

Kontorassistent

Mail: mkj@svoem.dk


 


Cookieindstillinger