0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Landsholdets trivselstræ

Denne side fungerer som informationskilde til de konkrete kontaktpersoner, der figurerer på landsholdets trivselstræ. Brug træet hvis du oplever udfordringer og problemer i din svømmekarriere, som du ikke selv kan håndtere.

 

Nedenfor kan du læse flere informationer.

 

Kontaktinformationer

 

1: Dine nære relationer

- Forældre og øvrige familiemedlemmer      
- Trænere i dit klubmiljø      
- Svømmekammerater og venner      

 

2: Dine kontakter i svømmemiljøet

- Landsholdschef Thomas Stub  20 62 13 50 ts@svoem.dk
- Performance advisor Lars Christian Robl  23 49 16 69 lch@svoem.dk
- Repræsentant for Landsholdenes Samarbejdsforum Vakant    
- Ledelsen i dit eget klubmiljø      

 

3: Dine andre kontaktpersoner

- Direktør i SvømDanmark

Allan Nyhus

 22 19 23 05  

an@svoem.dk  

- Uafhængig trivselsperson                                                 

EliteSupport             

 72 24 02 40

 

  

Anti Doping Danmark bidrager til kampen mod uacceptabel adfærd i eliteidrætten ved at varetage indberetning og sagsbehandling på funktionen EliteSupport. Folketinget vedtog i 2021 en ny eliteidrætslov, der indebar oprettelsen af en funktion, hvor Team Danmark-støttede eliteatleter, trænere og andre med støttefunktion kan henvende sig, hvis de oplever uacceptabel adfærd i forbindelse med deres eliteidræt. Funktionen fik navnet EliteSupport. 

 

Hvis du oplever, at du ikke får den rette hjælp hos ovenstående, kan du søge hjælp hos:

Bestyrelsen i SvømDanmark  
- Danmarks Atletkomité Udfordringer og sager omkring OL og eliteidræt
- Danmarks Idrætsforbunds Whistleblowerordning Indberetning af alvorlige forhold og ulovligheder

 

Baggrund for landsholdets trivselstræ

Dette trivselstræ er udviklet og skabt efter ønske fra atletrepræsentanterne i Landholdenes Samarbejdsforum, som er Signe Bro, Andreas Hansen og Matilde Schrøder, i samråd med ansatte i SvømDanmark. 

 

Landholdets trivselstræ er lavet for, at du som deltager på udviklingslandshold og landshold, skal vide hvilke personer i og omkring SvømDanmark du kan henvende dig til, hvis du oplever udfordringer du ikke selv kan håndtere i landsholdsregi eller i dit nære miljø. Det er vigtigt at du har tæt kontakt med dine nære relationer i hverdagen, men hvis der opstår behov for yderligere sparring og tiltag kan du evt. i samråd med din træner, rette henvendelse til dine kontakter i svømmemiljøet.

 

Formål med landsholdets trivselstræ

Trivselstræet er et symbol på hvor vigtigt det er, at vi alle har det godt, at vi snakker med hinanden og hjælper hinanden med både de lette og de svære ting. Ved at være åbne og ærlige overfor hinanden skaber vi i samarbejde et tillidsfuldt miljø, både imellem dig og dine holdkammerater og dig og dine trænere.

 

Trivsel kan være mange ting, og det kan være forskelligt fra svømmer til svømmer, hvad der kan udfordre en. I nogle perioder er det normalt at du er mere sårbar, specielt hvis du skal starte på en ny uddannelse, skifte hold/klub eller når du går fra at være junior til senior, hvor kravene til dine præstationer bliver hårdere. Det er især vigtigt for at du har det godt, at du oplever at der er balance i din hverdag både i forhold til din svømmetræning, skole/arbejde, familie og venner, samt restitution.

 

Husk at intet er for småt at snakke med nogen om, de små ting kan med tiden udvikle sig til større ting, som kan påvirke dit humør og din energi til at gøre de ting der giver dig glæde og motivation i din hverdag, og som på sigt vil hjælpe dig med at opnå dine sportslige og personlige mål.

 

Videre herfra:

Læs også:

Download:

Kontakt

Thomas Stub

Landsholdschef

Mail: ts@svoem.dk

Telefon: 2062 1350


 


Cookieindstillinger