0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Event camps

Som en del af SvømDanmarks landsholdsstruktur afvikles årligt en række event camps, som rummer atletuddannelse af forskellige art, teambuilding og sociale aktiviteter for svømmerne, der er en del af een af SvømDanmarks landsholdsgrupper.

 

Event camps vil fremgå af landsholdsgruppernes aktivitetsplaner.

 

Fælles event camp for alle landsholdsgrupper i september

I september måned afvikles en fælles event camp, hvor målgruppen er svømmere fra juniorlandshold (svømmere kvalificeret til EM junior samme år), udviklingslandshold og landsholdet.
 
Målet med afviklingen af denne event camp er at gøre den nyeste viden tilgængelig for svømmere i landsholdsgrupperne for på den måde at klæde den enkelte atlet bedst muligt på i forhold til at håndtere egen svømmekarriere. Dertil arbejdes med teambuilding og der skabes rum for sociale aktiviteter for svømmerne på tværs af landsholdsgrupperne. Programmet vil være differentieret under hensyntagen til svømmernes erfaringsniveau. Deltagelse i denne årlige event camp betragtes som en obligatorisk landsholdsaktivitet. 
 
Atletuddannelsensdelen består af 3 moduler, som hver især behandler forskellige emner af relevans for svømmere på landsholdsniveau. Der afvikles på skift et modul hvert år i september. 
 
    
 
 

Videre herfra:

Læs også:

Download:

Kontakt

Thomas Stub

Landsholdschef

Mail: ts@svoem.dk

Telefon: 2062 1350


 


Cookieindstillinger