0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Partnerskaber

Model for partnerskab omkring udvikling af træningsmiljøer

 

Dansk svømmesports sportslige strategi frem imod 2024 ”Fra stolte resultater til nye fælles ambitioner” beskriver partnerskaber mellem SvømDanmark, klubber og lokale organisationer og interessenter som et centralt tiltag i bestræbelserne på at styrke talentudviklingen og det internationale seniorarbejde i Dansk svømmesport. Partnerskabskonceptet er videreført i den sportslige strategi og handleplan frem imod 2028 "Dansk svømmesport vil vinde bedre”.
 
Det overordnede mantra for partnerskaberne vil være:
 
”Hvordan kan vi sammen gøre den største forskel i forhold til international high performance, og den dertil hørende talentudvikling, med de tilstedeværende menneskelige og økonomiske ressourcer”.
 
Ambitionen for partnerskaberne vil derfor være kendetegnet ved:
  • samarbejde mellem to eller flere parter, hvor der skabes noget parterne ikke kan skabe selv.
  • at alle bidrager til samarbejdet og alle får noget ud af at indgå i samarbejdet.
  • at der er en fælles vision mellem parterne og hermed tale om en “win-win” situation, som er afklaret parterne imellem.
  • at arbejde innovativt og udvikle sig ved tilsammen at skabe flere ressourcer eller udnytte eksisterende ressourcer bedre, samt ved at skabe kontakt til nye målgrupper eller få nye kompetencer i spil.
 
Samtidige er det ambitionen, at partnerskabsmodellen skal styrke talentudviklingen i lokalområderne klubberne imellem, understøtter flow af viden og mennesker samt fjerne barrierer mellem de forskellige niveauer i dansk svømmesport. Fra lokal talentudvikling til international high performance på det nationale træningscenter i København og i landets stærkeste træningsmiljøer.
 
Se en oversigt over nuværende samarbejdspartnere og igangværende indsatser her.
 
Et kompendium, der beskriver indhold og samarbejdsgrundlag for partnerskaberne kan hentes nedenfor:
 
 
 
Svømmesporten er ligesom al anden idræt ikke en forudsigelig størrelse, men præget af konstant udvikling og foranderlighed. Og svømmesporten bliver båret frem af passionerede mennesker, der elsker idrættens verden. Gode og tillidsfulde parternskaber er en blandt flere måde, hvorpå vi i dansk svømmesport til stadighed kan udfordre os selv og hinanden, så vi kan agere i den virkelighed, vi er en del af. Og ikke mindst tage konkurrencen op med nationer med langt flere ressourcer i arbejdet for at opnå internationale topresultater på såvel kort som lang sigt.
 
Partnerskabaftalen:
Nedenfor findes en standardiseret udgave af partnerskabsaftalen inkl. bilag:
 
    

 
 

Videre herfra:

Læs også:

Download:

Kontakt

Thomas Stub

Landsholdschef

Mail: ts@svoem.dk

Telefon: 2062 1350


 


Cookieindstillinger