0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Brugerkursus i Basal Genoplivning ( ERC Provider)

SvømDanmark følger Europæisk Råd for Genoplivning's (ERC) guidelines inden for genoplivning og samarbejder med Dansk Råd for Genoplivning omkring genoplivningskurser og uddannelse af førstehjælpsinstruktører i regi af ERC. SvømDanmark er godkendt af ERC til at udbyde ERC BLS/AED kurser samt til at uddanne ERC BLS/AED instruktør.

 

Kurset "ERC BLS/AED" er et fire timers førstehjælpkursus i basal hjerte-lunge-redning (HLR) og brug af hjertestarter (AED). Kurset er for alle, der vil lære at give hjertelungeredning og lære at bruge en hjertestarter. Kurset er relevant for både livreddere og svømmeinstruktører men det er også relevant for bestyrelsen, forældre eller holdledere i klubberne. Kontakt SvømDanmark for at få et tilbud på et ERC BLS/AED kursus. Undervisningen er hovedsagelig praktisk, og der kan deltage op til 6 personer på et kursus. 

 

Vores instruktører har alle et højt fagligt niveau - og vi sætter en ære i, at vi hele tiden holder deres viden og færdigheder ajour. En stor del af vores instruktører har en baggrund som Kystlivreddere i TrygFonden Kystlivredning og ellers har de på anden måde indgående beskæftiget sig med førstehjælpsundervisning.

Information fra kursusafdelingen:

Download:

Kontakt

Hjalte Borum

Udannelseskonsulent

Mail: hbo@svoem.dk

Tlf: 5166 3967


 


Cookieindstillinger