0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Kurser og uddannelse

SvømDanmark udbyder forskellige uddannelsesmuligheder inden for livredningstjeneste. I oversigten ovenfor kan du se SvømDanmarks livreddercertifikater. Derudover har du mulighed for at blive uddannet erhvervslivredder.

 

Ønsker du at få certifikat til at kunne dømme livredderprøver, har du mulighed for at blive uddannet livredderdommer og erhvervslivredderdommer. Læs mere i menuen til venstre.

 

SvømDanmark har flere uddannelsesmulugheder inden for førstehjælp og livredning. Vi udbyder kurser tilrettet svømmeklubber, institutioner og skoler, og vi kan skræddersy kurser, som passer til jeres behov og forudsætninger. Her kan blandt andet nævnes bassinsikkerhedskurser ved svømmehaller oge terapibassiner med forudgående førstehjælpskursus. Læs mere her.

 

Til sidst har vi AquaCamp, som er et koncept, der skal inspirere børn til at lære mere omkring livredning og sikkerhed i vand. Konceptet er leg og en sjov aktivitet. Det indeholder diplommateriale, så alle deltagere efter forløbet får et bevos på deres deltagelse.

Videre herfra:

Download:

Kontakt

Hjalte Borum

Udannelseskonsulent

Mail: hbo@svoem.dk

Tlf: 5166 3967


 


Cookieindstillinger