0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Mere info om Members 1st

Hvad mener jeres medlemmer om jeres klub?

Members 1st sætter medlemmerne og deres behov i centrum, ved at lytte til deres oplevelser. Ud fra medlemmernes oplevelser kan svømmeklubben tilpasse sine tilbud og organisation, så alle får de bedst mulige oplevelser. Ved I, om klubbens medlemmer rent faktisk er tilfredse med de tilbud, I har i jeres svømmeklub? Hvilke ønsker og forventninger har medlemmer, trænere/instruktører og frivillige til klubben?

 
 

Data bliver til viden

Når en medlemsundersøgelse er gennemført og svarene indsamlet, kan data omsættes til konkret viden og deraf handlinger og eventuelle forandringer i jeres klub.

 
Svarene understøtter og bekræfter de ting, I gør godt i svømmeklubben, og synliggør de områder, hvor I kan blive endnu bedre.
 
Med et enkelt klik kan I dykke ned i resultaterne. Det er nemt at vise resultaterne for medlemsoplevelser i forhold til køn, alder, niveau (eksempelvis svømmeskole kontra konkurrencesvømmer), disciplin eller medlemsanciennitet. Dette gør, at jeres klub har mulighed for at undersøge tilfredsheden hos jeres vigtigste målgrupper.
 
Members 1st giver bedre grundlag for at opstille konkrete mål inden for specifikke områder og løbende korrigere, hvor det er relevant i forhold til de forskellige målgruppers konkrete feedback. Udviklingen i målgruppernes tilfredshed kan følges løbende, så I kan følge med i, om udviklingen bevæger sig i den ønskede retning.
 
Alle hovedresultater vil, ud over den elektroniske visning, også være tilgængelig i rapportform, der kan downloades direkte fra systemet.

 

Svømmeklubber hjælper og lærer af hinanden

Ønsker I, ligesom Dansk Svømmeunion, at skabe de bedste og mest motiverende rammer for udøvelse af vandidræt, så er det vigtigt, at både svømmeklubber og Dansk Svømmeunion arbejder tæt sammen og

lærer af hinanden.

 
Med Members 1st kan jeres klub sammenligne klubbens resultater med andre svømmeklubber, som benytter systemet.
 
Jeres klubs resultater er kun synlige for jer. Ingen klubber får adgang til andre klubbers enkelte resultater. Alle benchmarks er vist som et gennemsnit af minimum tre klubbers resultater, for at bevare anonymiteten hos den enkelte svømmeklub.
 
I systemet er det også muligt at generere lister med potentielle frivillige og sponsorer, som kan downloades.
 
 

Videre herfra:

Læs også:

Pris

Forløb

Kom i gang

Download:

Info-folder

Kontakt:

Mette Skat Nielsen,

Udviklingskonsulent

E: msn@svoem.dk

M: 29 16 04 23


 


Cookieindstillinger