0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

 

Aqua+ Tweens

Med Aqua+ Tweens sætter Dansk Svømmeunion fokus på at fastholde børn i aldersgruppen 8-12 år. Fordi undersøgelser viser at børn stopper med at dyrke svømning allerede i 7-8 års alderen. Børnene stopper primært fordi de har lært at svømme, men også fordi der i dag ikke findes alternativer til dem, der gerne vil noget mere eller noget andet end konkurrencesvømning.

Med Aqua+ tweens sættes der forkus på at skabe alternativer til traditionel svømning. Ved at skabe alternativer til de traditionelle svømmehold, vil vi fastholde den målgruppen, som i dag falder fra. Alternativerne vil blandt andet tage afsæt i vandpolo, kunstsvømning og udspring. 

 

Aqua+ tweens er et udviklingsprojekte støttet af Nordea-fonden. Det primære mål med Aqua+ tweens er at øge medlemstallet blandt tweens i klubberne med 10.000 på et nationalt plan.

 

Læs mere op Aqua+ her!

 

 

AquaCamp 

Glæd dig til vandede dage med sjov og ballade og fantatsiske oplevelser i og uden for vandet. AquaCamp er et komplet og gennemtestet koncept, som kan anvendes til at give friske sild og barske vandhunde i alderen 7-12 år en fantastisk oplevelse i eksempelvis sommerferien, påsken, efterårsferien og/eller vinterferien. Det handler ikke om at blive verdensmester, men om at have lyst til masser af vandaktiviteter samt sjov og nye spændende oplevelser!

 

AquaCamp arrangeres i samarbejde med Dansk Svømmeunion og med AquaCamp leveres blandt andet forslag til ugeplan og beskrivelse af aktiviteter, goodiebag fyldt med overraskelser og en t-shirt til alle børn, frugt hverdag og meget mere.

 

Se mere om AquaCamp her!

 

 

AquaSchool 

Med AquaSchool.dk giver vi dig gratis adgang til et hav af ny inspiration via mere end 1800 forskellige øvelser og aktiviteter til en endnu bedre svømmeundervisning i svømmeskolen.

 

Du får både mulighed for at sammensætte aktiviteter i enkelte lektioner samt udvikle hele lektionsplaner til både mindre- og mere svømmeerfarne. Det hele kan gemmes i instruktørens personlige database ligesom at klubben- via det virtuelle klubhus kan dele undervisningsprogrammer instruktørerne imellem samt gemme sine egne farvoritøvelser.

 

Kom i gang allerede nu!

 

 

AquaChamp

Dansk Svømmeunions populære mærkekoncept er udviklet til svømmeundervisningen i svømmeskolen, og skaber grundlag for gode, sjove samt lærende og motiverende aktiviteter i-, ved- og på vand .

AquaChamp består af 57 forskellige mørker der inddrager og afspejler alle discipliner under Dansk Svømmeunion og som kan være med til at sikre motivation, anerkendelse samt synliggørelse af udøverenes udviklingsforløb.

 

Til konceptet findes også AquaChamp Cup, der er et begynderstævnekoncept tiltænkt svømmeskolen og som er nemt at tilpasse forholdene i den enkelte svømmeklub.

 

Læs mere om mærkekonceptet her!

 

 

Den Store Svømmedag

Det traditionsrige bredde-arrangement afholdes hvert år den første søndag i oktober. Arrangementet afholdes i samarbejde med den enkelte svømmerklub/svømmehal samt Halinspektørforeningen og Børnehjertefonden.

 

Den Store Svømmedag giver gratis adgang til svømmerhaller over hele Danmark og som arrangør kan I åbne dørene i tidsrummet 10-16 for familier og unge, voksne og ældre m.fl. til forskellige aktiviteter samt en god og hyggelig dag i svømmehallen. 

 

Læs mere om arrangementet her!

 

 

Skolesvømning

Klassen Svømmer Langt

Et af de nyeste tiltag blandt vore bredde aktiviteter. I samarbejde med skoleidrætten har vi udviklet en aktivitetsdag lig med Skolernes motionsdag, men i det våde element. Dagen afvikles samtidigt som en konkurrence mellem skoleklasser landet over.

 
 

Stævner og turneringer

På det regionale niveau er Dansk Svømmeunion opdelt i fem regioner , der hver i sær arrangerer regionale stævner og turneringer samt regionsmesterskaber.

 

Se mere her!

Videre herfra:

Kontakt

Lars Bo Larsen

Udviklingskonsulent

Mail: lbl@svoem.dk

Mobil: 2916 0901


 


Cookieindstillinger