0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

LEG & LÆR

SvømDanmark ønsker at styrke vores discipliner og skabe de bedste forudsætninger for, at børn og unge får succesoplevelser med at dyrke dem. Det gør vi gennem konceptet Leg & Lær.

Lad jeres medlemmer blive motiveret af og mærke glæden over deres succeser indenfor disciplinerne vandpolo, kunstsvømning og udspring. Succeserne synliggøres ved, at I uddeler mærker løbende som anerkendelse af, at de unge medlemmer yder en indsats og opnår nye færdigheder ved undervisning i Leg & Lær. 

 

Leg & Lær er undervisningsmateriale indenfor vandpolo, kunstsvømning og udspring med inspiration til nye øvelser og lege i svømmeskolen.

Til hver disciplin er der materiale i tre niveauer, svarende til tre undervisningsgange. Ved gennemførsel af hvert niveau/undervisningsgang, opnår man et mærke. Eksempel på anvendelse hen over en sæson:

 

  • En undervisningsgang i septemer: Alle medlemmer undervises i øvelserne i "Leg & Lær - Minipolo niveau 1" --> Medlemmerne får udleveret mærket "AquaChamp - Vandpolo 1"
  • En undervisningsgang i januar: Alle medlemmer undervises i øvelserne i "Leg & Lær - Minipolo niveau 2" --> Medlemmerne får udleveret mærket "AquaChamp - Vandpolo 2"
  • En undervisningsgang i maj: Alle medlemmer undervises i øvelserne i "Leg & Lær - Minipolo niveau 3" --> Medlemmerne får udleveret mærket "AquaChamp - Vandpolo 3"

 

Til alle øvelser i konceptet, findes videoer på YouTube, der forklarer og foreviser øvelserne.

 

Det er således muligt at anvende konceptet på forskellige hold og niveauer i svømmeskolen. Aktiviteterne er designet således, at de understøtter deltagernes udvikling af grundfærdighederne, så deltagerne lærer at begå sig i vand og svømme. 

 

Leg & lær-pakke med mærker til spot pris!

Vi har skiftet navn fra Dansk Svømmeunion til SvømDanmark. Det betyder, at vi er ved at udvikle et nyt design til vores mærker med vores nye navn.

 

Derfor tilbyder vi nu en pakkeløsning med Leg & Lær-materialet inklusiv mærker til en ekstraordinær god pris. På den måde håber vi at få solgt ud af vores lager af de nuværende mærker.

 

Leg & Lær-pakkerne med 3 niveauer (dvs. undervisningsmateriale til 3 undervisningsgange & 3 mærker) sælges for bare 10 kr! Det er 75% rabat i forhold til normalprisen.

 

Leg & Lær-pakkerne sælges minumum i sæt á 10 stk. Dvs. for 100 kr. får du:

 

  • Leg & Lær-undervisningsmateriale til 3 undervisningsgange (trykt på vandafvisende papir)
  • 10 stk. AquaChamp-mærker - Niveau 1
  • 10 stk. AquaChamp-mærker - Niveau 2
  • 10 stk. AquaChamp-mærker - Niveau 3

 

Du vælger selv om du ønsker Leg & Lær-pakkerne indenfor vandpolo, kunstsvømning eller udspring.

 

KØB LEG & LÆR-PAKKERNE HER!

 

 


  

 

Se eksempler på video-vejledningerne herunder. Samtlige videoer findes på YouTube

 

Kunstsvømning

 

 

 

Udspring

 

 

 

Vandpolo

 

Videre herfra:

Læs også:

Download:

Kontakt:


 


Cookieindstillinger