0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Frivillig fredag

18.00-18.30:  Sandwich og velkomst

 

18.30-19.30: Oplæg ved Olav Hesseldahl

 

Olav uddannet i filosofi og har bl.a. etableret Ungdomsbureauet - en NGO, der engagerer unge i demokratiet og f.eks. står bag Ungdommens Folkemøde. Derudover sidder Olav i bestyrelsen for bl.a. Folkemødet på Bornholm og Roskilde Festival, og har en baggrund som eliteroer og frivilligildsjæl i sin lokale roklub gennem 10 år. Olav har været leder for 25 unge og 100 frivillige, og har ledet og skabt rammerne for en masse unge menneskers liv og arbejde. 

 

I sit oplæg vil Olav høste af sine erfaringer med hvordan man motiverer og engagerer unge. Demokratiet er ikke blot noget man deltager i ved valg - det lever hver dag i foreninger, og derfor skal man som leder i en forening, huske hvor vigtig en rolle man bidrager til: demokratiseringen af den danske ungdom. Men hvad er ungdommen for en størrelse, og hvad skal til for at engagere og fastholde dem i fællesskaber? Der er nok af spørgsmål, udfordringer og potentialer, og Olav vil forsøge at ridse i overfladen og komme med en masse praktiske erfaringer.

 

19.30-20.00: Pause Øl og vand

 

20.00-21.00: Oplæg og diskussion om resultater fra Members1st (hent oplæg her)

 

Vi kigger nærmere på, hvordan det står til ude i klubberne og sammenholder med oplægget ved Olav Hesseldahl. Der bliver også tid til diskussion og netværk ved bordene over en kold øl eller vand.

 

21.00-21.30: Afrunding og opsamling.

 

Tilmeld dig HER!

Videre herfra

Tekst 1

Tekst 2

Kontakt

Caroline Kleemann Falster
Udviklingskonsulent
Mail: ck@svoem.dk
Mobil: 6112 8187


 


Cookieindstillinger