0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Handelsbetingelser 

For støttemedlemsskab og donationer 

Fast støttemedlemsskab 

Når en bidragsyder støtter SvømDanmark igennem et fast støttemedlemsskab, gives der lov til at SvømDanmark trækker det valgte beløb én gang hver måned. 

 

Enkeltstående donation 

Når en bidragsyder støtter SvømDanmark med et enkeltstående bidrag, gives der lov til at SvømDanmark trækker det valgte beløb én gang. 

 

Priser 

Ud over donationen er der ikke udgifter forbundet med indgåelse af et fast støttemedlemsskab eller et enkeltstående bidrag. 

 

Køb og ansvar 

SvømDanmark er pt. i proces med at blive godkendt som fradragsberettiget organisation hos SKAT. Det kræver blandt andet, at vi har opnået 300 støttemedlemmer og 200 enkeltstående donationer. Dit bidrag er med til at få os et skridt nærmere en godkendelse hos SKAT. 

 

Så snart SvømDanmark har opnået godkendelsen som fradragsberettiget organisation hos SKAT, indberetter vi bidragene fra de støttemedlemsskaber og enkeltstående donationer, vi har modtaget før godkendelsen. 

 

Derudover er der ingen modydelse fra SvømDanmark til bidragsyderen, ligesom bidragsyderen ingen forpligtelser har på baggrund af donationen. 

 

Registrering af oplysninger 

SvømDanmark registrerer indtastede oplysninger i forbindelse med indgåelse af fast støttemedlemsskab og/eller enkeltstående bidrag. Oplysningerne videregives ikke, men SvømDanmark gemmer oplysningerne i fem år ifb. med regnskabet. SvømDanmark bruger logfiler på donationssiden. Logfilerne bruges til at registrere, hvilke valg brugeren foretager på siden. Ved betaling med kreditkort sker registrering via en sikker server hos OnPay, hvor oplysningerne krypteres. 

 

 

Fornyelse 

Ved indgåelse af fast støttemedlemsskab gives SvømDanmark lov til at kontakte bidragsyderen på e-mail og telefon med henblik på at forny abonnementet, når fx betalingskortet udløber eller spærres. 

 

Hvis der er løbende betalinger fra et kort, og bidragsyderen skifter og/eller fornyer kortet, stoppes de løbende træk, så derfor beder vi om, at bidragsyderen fornyer kortidentifikation med det nye korts data. 

 

Ophør 

Hvis bidragsyder ønsker at stoppe sit faste støttemedlemsskab, kan dette ske ved at kontakte SvømDanmark på e-mail eller telefon. For så vidt som ophørsønsket tilkendegives inden 8 bankdage før betalingsdatoen, vil det faste støttemedlemsskab stoppe før næste betaling. 

 

Fortrydelsesret 

Der gives ingen fortrydelsesret på bidrag over et fast støttemedlemsskab eller en enkeltstående donation. 

 

Reklamationsbehandling 

Klager over fejl/problemer ved donationen kan gives til følgende adresse, e-mail eller telefonnummer. 

 

SvømDanmark 

Idrættens Hus 
Brøndby Stadion 20 
2605 Brøndby 

Telefon: 4344 0102 

E-mail: svoem@svoem.dk 

CVR-nr.: 10203813 


 


Cookieindstillinger