0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Hvad er REMA 1000 AquaCamp?

REMA 1000 AquaCamp er sommerferielejre for børn, og afvikles i samarbejde med de danske svømmeklubber.

Konceptet har hvert år haft rigtig god tilslutning og det er en stor succes både hos børnene, der deltager samt hos de klubber, der afholder det.

Mange klubber er udover sommerferien også begyndt at afholde REMA 1000 AquaCamps i efterårs-, vinter- og påskeferien.

Det er vi rigtig glade for i SvømDanmark, og vil fortsætte med at arrangere REMA 1000 AquaCamps, så mange vandglade børn som muligt kan få en sjov og udfordrende oplevelse.

 

Om konceptet

Det overordnede formål med REMA 1000 AquaCamp er, at give børn og unge i alderen 7-12 år (både svømmere og ikke-svømmere) en god og alsidig oplevelse i vandet. REMA 1000 AquaCamp tænkes udbudt i sommerferien, ugerne 26-31, samt i de andre mindre ferier i løbet af året. Typisk er en REMA 1000 AquaCamp dag fra 9.00-15.00, men det kan også være en mulighed at tilbyde pasning i timerne før og efter. Dette er op til den enkelte klub.

 

Til samtlige deltagere på REMA 1000 AquaCamp udleveres merchandise. Klubberne modtager instruktørmapper med konkrete lege og aktiviteter, samt en klubmappe med gode råd omkring planlægning og afvikling. Endvidere vil klubberne modtage markedsføringsmateriale, der kan bruges i forhold til rekruttering af deltagere og generel markedsføring i lokalområdet.

 

Klubberne skal sørge for, at de har en kontaktperson, der er bindeleddet mellem SvømDanmark og klub. Klubben sørger selv for at finde egnede instruktører. Hovedinstruktøren skal være fyldt 18 år og skal som minimum have aflagt bassinlivredderprøven.

 

Klubberne skal betale et gebyr til SvømDanmark på 135,-kr. pr. deltager (Fra sommeren 2024 er prisen 144 kr. pr. deltager) for at afholde REMA 1000 AquaCamp og for at sikre at projektet bliver bæredygtigt.

 

Indholdet

Indholdet på en REMA 1000 AquaCamp er meget alsidigt med aktiviteter i både vand og på land. Eksempler på aktiviteter kan være svømmeundervisning, livredningsaktiviteter, boldlege, udspring og kunstsvømning. Aktiviteter på land kan være fangelege, skattejagt, mini-OL, førstehjælp og mange andre spændende aktiviteter.

 

Klubbernes kontaktpersoner

Hvis I som klub har interesse i at høre mere om REMA 1000 AquaCamp konceptet eller har brug for hjælp til at etablere en REMA 1000 AquaCamp, kan I kontakte nedenstående konsulent, der er tilknyttet jeres region.

Videre herfra:

Download:

Kontakt

Nadia Skousen Holm

Udviklingskonsulent

Mail: nsh@svoem.dk

Mobil: 53853481


 


Cookieindstillinger