0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Landsholdsgrupper for sæson 2020/2021 er udtaget

02-07-2020

Sportsafdelingen orienterer om den seneste tids sportslige nyheder.

Af: Klaus Bach Christensen

Ferietiden er så småt ved at indtræffe sig, og nyhedsstrømmen er begyndt at træde vande. Tre nyheder af væsentlig karakter i regi af Dansk Svømmeunions sportslige aktiviteter har alligevel fundet sted siden den seneste sportslige udmelding. Vi har samlet dem til dig nedenfor.

 

Præsentation af landsholdsbruttogrupper for sæson 2020/2021

Tidligere på dagen præsenterede Dansk Svømmeunions Sportsafdeling landsholdsbruttogrupperne for sæsonen 2020/2021 frem mod henholdsvis næste års OL i Tokyo samt 2024-olympiaden. På grund af COVID-19 har svømmerne ikke haft mulighed for at svømme sig til landsholdskvalifikationer, og udtagelserne er derfor sket med afsæt i et objektivt system baseret på langbaneresultater i perioden fra 1/1-2019 og frem til i dag.

 

Find liste over udtagne svømmere her.

 

Det skal være nemmere at arrangere vandaktiviteter

Vi har stor forståelse for, at de annoncerede retningslinjer stiller høje krav til jer og jeres daglige drift ude i svømmehallerne. Derfor arbejder vi i samarbejde med DIF, Dansk Svømmebadsteknisk Forening og DGI fortsat henimod at gøre det nemmere at planlægge og arrangere vandaktiviteter i landets svømmehaller.

 

Vi er i løbende dialog med de relevante parter om de udstukne anvisninger og vejledninger, så vi forhåbentlig snart kan give ny information om eksempelvis afholdelse af arrangementer og antallet af medlemmer i svømmehallerne på den anden side af sommerferien.

 

Dialogen om yderligere genåbning af foreningslivet fortsætter.
Foto: Henrik Majdal Kaarsholm

 

Så snart vi har nyt herom, melder vi hurtigst muligt ud. Indtil da opfordrer vi vores medlemsklubber til forsat at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vandsportens coronaregler.

 

Fokus på åbent vand-svømning for konkurrencesvømmere

Efter en lang periode med sommerlige temperaturer og i lyset af en sommerferie, der så småt er startet, har vi valgt at lave et mindre tema om svømning i åbent vand for konkurrencesvømmere og konkurrencetrænere. Den næste tid kan du på vores digitale platforme læse om, hvordan man træner i åbent vand og få inspiration til planlægning af træning i åbent vand.

 

Vi slår i den forbindelse et slag for eventen ’Danmark Svømmer’. Her kan du registrere dine svømmede kilometer og konkurrere mod dine klubkammerater. I kan også tilmelde jeres klub og kæmpe mod landets øvrige klubber. Et ugentligt leaderboard viser, hvem der har svømmet længst, så savner du at konkurrere, kan dette måske være en mulighed for dig?

 

Dansk Svømmeunion lancerer tema om åbent vand-svømning i den kommende periode.

Foto: Jakob Gjerluff Ager.

 

Du kan også tilmelde dig DM på 5-kilometerdistancen i åbent vand – klik her.

 

Til information er der fortsat medarbejdere i Dansk Svømmeunion, som er hjemsendt på lønkompensation. Kombineret med sommerferie betyder det, at Sportsafdelingen er lukket i uge 30 og uge 31.

 

Som altid er du velkommen til at følge med på FacebookInstagramLinkedIn og Twitter, hvor vi løbende deler nyheder af relevant karakter.


 


Cookieindstillinger