0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ofte Stillede Spørgsmål (FAQs)

Vores klub vil gerne afholde et officialskursus. Hvordan kommer vi i gang?

Her kan du læse mere om afviklingsprocessen. Kontakt kursus@svoem.dk for at have en dialog om mulighederne.

 

 

Hvad kan jeg forvente efter jeg tilmeldte til et kursus?

Her kan du læse mere om tilmeldningsprocessen og forberdelse for:

 

 

Hvilke officials kurser tilbyder SvømDanmark?

Her kan du læse om vores officialkurser.

 

 

Hvad er fordelene ved at afholde Officialkurser i samarbejde med SvømDanmark?

  • Det er nemmere at få egne frivillige med på kurset, da det afholdes lokalt og man dermed sparer kørsel og transporttid – lige som det er muligt selv at vælge en dato i samarbejde med SVØM, som passer bedst
  • Der er mulighed for at lave det som et klubarrangement med et helt lukket kursus, hvor alle pladser optages fra egen klub. Klubben har ansvaret for at nå minimumsdeltagerantallet.
  • Klubben har mulighed for at forhåndstilmelde egne frivillige inden kurset offentliggøres for andre klubber.
  • Klubben får udbetalt forplejningspenge i forhold til antallet af deltagere og undervisere. Beløbet er afhængigt af, hvilket kursus det er. F.eks. på Officialgrunduddannelsen får klubben 160 kr. per deltager og underviser. Der skal inkluderes en let morgenmad f.eks. croissant med kaffe/te og vand samt frokost (fx sandwich) og noget sødt. Har klubben mulighed for at stå for maden/kage, kan dette gøres forholdsvis billigt. På Starter kurset får klubben 110kr per deltager og underviser. Der skal inkluderes f.eks. kaffe, te og vand samt frokost (fx sandwich) og noget sødt.
  • Programmet kan tilpasses efter aftale med underviseren, hvis klubben har vandtid på et bestemt tidspunkt. 

 

 

Hvorfor skal kursusdatoen ligge 6-8 uger i fremtiden? 

Her kan du læse mere om processen for at afvikling af officialkurser. 

 

 

Hvilke kurser kræver vandtid og svømmere?

  • Officialgrunduddannelsen
  • Starter kurset

 

 

Hvilke kurser kræver et stævne?

  • Speaker kurset

 

 

Hvornår skal vandtid planlægges?

Skriv til kursus@svoem.dk for mere information. Hvis du har allerede oprettet et kursus, læs aftalen for mere information om tidspunktet. Det varierer per kursustype. Hvis klubbens vandtid er begrænset, kan vi tage hensyn til særlig omstændighederne og justere kurset.

 

 

Må klubben selv vælge underviserne til et officialskursus?

Det er SvømDanmark, der som udgangspunkt, påsætter underviserne til et officialskursus.

 

 

Må klubben holde et internt kursus?

Ja, absolut. I skal bare sørge for, at I opnår minimusantallet af deltagere, der kræves til at afholde kurset. Hvis minimummet ikke kan opnås og klubben vælger, at afholde kurset alligevel, skal klubben betale for ”de tomme pladser” op til kursets minimumskrav. Prisen per ”tom plads” er afhængig af kurset og er beskrevet i aftalen.

 

 

Hvad sker der ved sygdom, eller hvis deltageren er fraværende?

Ved afbud efter afmeldingsfristen, har klubkontakten ("tilmelderen") mulighed for at sende en anden kursist. Pladsen på kurset er allerede reserveret til klubben. Hvis en kursist er fraværende, skal klubben betale. Vi har desværre ikke en forsikring der dækker udgifterne ved sygdom for deltagere på kurser/uddannelser vi udbyder. Jf. vores handelsbetingelser er kursisternes klub økonomisk forpligtet efter afmeldingsfristen, hvis en kursist er fraværende. 


Deltagerens klub vil blive opkrævet prisen for den uddannelse vedkommende har været tilmeldt lige som der vil være en opkrævning ved næste uddannelse, hvis deltageren tilmeldes en ny uddannelse.
 

Det er kun Tidtager- og stævnefunktion kurset (digitalt), der er særlige vilkår ved sygdom og genplacering efter afmeldingsfristen, hvorfor omkostningerne hertil er anderledes.

 

 

Hvad er prisen for at deltage?

Prisen for at deltage afhænger af om man er medlem af SvømDanmark eller ej.

 

Prisen per deltager er inklusiv det materiale, der skal bruges efter kurset for en official, f.eks. udlevering af fløjter på modul 3 eller t-shirts på modul 1 og 2, samt forplejning.

 

 

Hvor finder jeg kursusmaterialet, der skal bruges til forberedelse?

Deltager du på et fysisk tilstedeværelseskursus, modtager du en bekræftelsesmail med information om kursusstedet og et link til kursusmaterialet.

 

Deltager du på et digitalt kursus, får du login information til e-læring samt et link til webinaret i bekræftelsesmail.

 

 

Hvordan kan jeg melde afbud efter afmeldingsfrist

Hvis du er deltager og alligevel ikke kan deltage på kurset, bedes du at sende en mail til BÅDE din klubkontakt (”tilmelderen”) og kursus@svoem.dk. Du kan finde klubkontaktens e-mailadresse i din bekræftelsesmail.

 

Det er vigtigt, at deltagerens klub bliver informeret fordi pladsen på kurset allerede er reserveret til klubben og klubben skal derfor betale for denne plads ved afbud efter afmeldingsfristen. Klubben må gerne sende en ny deltager i stedet.

 

 

Hvordan får vi en official t-shirt?

Officials T-shirt er med i prisen af Officialgrunduddannelsen, og Tidtager- og Stævnefunktion digitalt (tidligere modul 1). Når du har bestået et kursus, vil du modtage en mail med et link og rabatkupon til bestilling af en official t-shirt på SwimKings hjemmeside.

Videre herfra:

Læs også:

Download:

Kontakt:


 


Cookieindstillinger