0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Deltagelse i SVØMs mesterskaber

 

Parasport Danmark og Dansk Svømmeunion ønsker i samarbejde at skabe mulighed for, at parasvømmere med sportslige ambitioner og potentiale med dispensation for de objektive kvalifikationskriterier kan deltage i Dansk Svømmeunions regionale stævneaktiviteter og nationale event under hensyntagen til nedenstående overordnede principper:

 

  • Parasvømmere, der er tilknyttet til Parasport Danmarks talenthold og performance/higperformance, og derudover i det hele taget målrettet arbejder på at udleve sit potentiale som svømmer, er målgruppen for dispensation i forbindelse med deltagelse i Dansk Svømmeunions stævner og mesterskaber.

 

  • Parasvømmere kan få dispensation for de objektive kvalifikationskriterier i det omfang, at det giver sportsligt værdi for den enkelte svømmer, og at alderskriterier er opfyldt.

 

  • Parasvømmere tilknyttet træningsmiljøer i Dansk Svømmeunions medlemsklubber skal have mulighed for sammen med holdkammerater og jævnaldrende at deltage i Dansk Svømmeunions regionale stævneaktiviteter og nationale event for at understøtte den sociale tilknytning til træningsmiljøet.

 

Bemærk i øvrigt at der udelukkende gives dispensation for de objektive kvalifikationskriterier (normalvis kravtider) og ikke øvrige gældende proportioner og regler i forbindelse med tilmelding og deltagelse i de enkelte regionale stævneaktiviteter og nationale event. Se regler og proportioner for de enkelte events i invitationen på Svømmetider.

 

Alle parasvømmere er naturligvis velkomne til at deltage i Dansk Svømmeunions regionale stævneaktiviteter og nationale event uden hensyntagen til ovenstående, såfremt de opfylder de objektive kvalifikationskriterier og relevante alderskriterier.

 

Svømmere, der kan deltage i Dansk Svømmeunions regionale stævneaktiviteter og nationale event med dispensation, skal forud for tilmelding være oplistet på nedenstående liste:

 

Navn

Årgang

Licensnummer

Aldersgruppe

Klassifikation

Alexander Hillhouse

2004

0461AL

Senior/åben klasse

S14/SB14/SM14

Asta Sejr Hansen

2009

0964BG

Årgang

Kan ikke sætte rekord

Camilla Bitz Witt

2003

0328BF

Senior/åben klasse

S9/SB9/SM9

Celia El Maghili Fisker

2003

0374BG

Senior/åben klasse

S7/SB7/SM7

Frederik Schmidt Johansen

2002

0239AT

Senior/åben klasse   

S14/SB14/SM14

Freja Kvist

2006

0668AR

Junior

S10/SB9/SM9

Jakob Heeb

2001

0141AR

Senior/åben klasse

S9/SB8/SM9

Johanne Øland Frøkjær

2009

0996AG

Årgang

S9/SB9/SM9

Maria Kjer Rasmussen

2007

0728AA

Junior

S19/SB19/SM19

Marius Danielsen

2005

0569AP

Junior

S19/SB19/SM19

Saga Høgh

2010

1054AA

Årgang

Kan ikke sætte rekord

 

For optagelse på ovenstående liste kontaktes Parasport Danmarks sportsansvarlige og landstræner, Brian Marshall: bdm@parasport.dk.

 

Det understreges at der jf. Parasport Danmarks regler udelukkende kan sættes danske rekorder af svømmere, der er internationalt klassificeret og i den ovenfor angivne handicapklasse.

 

Tilmelding skal ske via e-mail til relevant kontaktperson for stævnet som angivet i Svømmetider. E-mail med tilmelding skal indeholde oplysninger om svømmerens navn, årgang, licensnummer, løbsnumre og discipliner med angivelse af bedste opnåede tid(er) inden for kravtidsperioden samt om tid er opnået på kort- eller langbane.


 


Cookieindstillinger