0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

27
November
2021
27
November
2021

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 Næste arrangement

27
November
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3809
Herlufsholms Idrætscenter (Aflyst)
27
November
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3784
Kildeskovshallen
27
November
2021
Officials
Modul 4 - Ledende måldommer og ledende tidtager OM421-3748
Erritsø Hallen (Aflyst)

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Leg med Blop

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet ’Leg med Blop’, som er en samling af 64 simple øvelser, der tager udgangspunkt i leg og nærvær, når de yngste skal vænnes til at være i vandet og derved blive klar til at lære at svømme.

 

’Leg med Blop’ er skabt som en del Dansk Svømmeunions og TrygFondens fælles projekt "Alle skal lære at svømme" og er udviklet i samarbejde med dygtige undervisere, med ønsket om at give flere forældre og deres børn i alderen 2-5 år, inspiration til gode øvelser og aktiviteter i svømmehallen.

 

En web-applikation - legmedblop.dk

’Leg med Blop’ er designet som en web-applikation til smartphones med videoer og beskrivelser af alle 64 øvelser. Alt sammen frit tilgængeligt på legmedblop.dk, så det kan bruges af både forældre, instruktører i svømmeskolen og andre interesserede. Web-applikationen fungerer ved at man søger på hjemmesiden legmedblop.dk i browseren og herefter har man mulighed for at gemme den på sin smartphones hjemmeskærm. Så vil ’Blop’ fremgå ved siden af ens andre app’s, hvorfra man kan logge sig ind i sit personlige brugerunivers, oprette sine børn og følge deres udvikling.

 

 

’Leg med Blop’ i svømmehallen

Til webapplikationen er der udviklet et fysisk svømmehalsmateriale, der over det næste halve år, vil blive testet i 10 svømmehaller rundt om i landet. Det betyder at svømmehallens gæster får adgang til småbørnsmaterialet og de tilhørende aktivitetsark, når de besøger svømmehallen i den offentlige åbningstid. På aktivitetsarkene er de samme øvelser, som man finder i webapplikationen på legmedblop.dk.

 

Svømmeklubber der har undervisning i svømmehaller, hvor ’Leg med Blop’ er, kan benytte svømmehalsmaterialet.
 
’Leg med Blop’ er lavet således at webapplikationen fungerer uafhængigt af svømmehalsmaterialet og kan derfor også bruges i svømmehaller, hvor der ikke er et fysisk svømmehalsmateriale. Håbet er at ’Leg med Blop’ på sigt vil være at finde i endnu flere svømmehaller rundt om i Danmark.

 

Brug ’Leg med Blop’ i svømmeklubben

Dansk Svømmeunion håber, at I som svømmeklub vil tage godt imod ’Leg med Blop’ og at I vil bruge det nye småbørnsmateriale til eksempelvis at udbygge jeres tilbud til forældre og deres børn i aldersgruppen 2-5 år, ligesom at svømmeklubbens instruktører let kan finde inspiration i ’Blop’-materialet. Webapplikationen giver forældre og børn mulighed for at se øvelserne derhjemme inden turen går i svømmehallen samt følge med I, hvor langt de er nået.


Find den nærmeste svømmeklub med ’Leg med Blop’

Efter lanceringen af legmedblop.dk bliver der implementeret en funktion i webapplikationen, som gør det muligt for brugerne at finde en svømmeklub nær dem, hvor deres børn kan lære at svømme. Dansk Svømmeunion ønsker med den funktion at bygge bro mellem forældre og svømmeklub, så børnene får endnu en naturlig vej ind i svømmeklubben.
 

 
 

Videre herfra:

Læs også

Legmedblop.dk

Kontakt:

Dansk Svømmeunion

svoem@svoem.dk

4439 4450