0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...


Dansk Svømmeunions nye domicil i Brøndby tager form

Af: Nora Thomsen, kommunikationsansvarlig

Rejsegilde i byggeriet, som bliver administrationens arbejdsplads fra 1. april 2016.


Onsdag, den 30. september var fremtidige beboere, involverede håndværkere med flere inviteret til rejsegilde i den nye tilbygning ved Idrættens Hus i Brøndby. Det var DIF, der som bygherre, inviterede til den klassiske rejsegilde-menu – fadøl og røde pølser.

 

Rejsegilde ved Idrættens Hus i Brøndby.

 

Dansk Svømmeunion har haft til huse i Farum siden 2002 – en efterhånden 14-årig periode, hvor staben er vokset og hvor behovet for flere kvadratmeter til mødeafholdelse og lagerkapacitet generelt har været tiltagende. Parallelt hermed er samarbejdet med såvel DIF som flere af de i alt 48 specialforbund (ud af i alt 61), der har til huse i Idrættens Hus, vokset i en sådan grad, at en pendlerordning mellem Farum og Brøndby, næsten kunne være på sin plads. Hertil kommer også organisationerne Team Danmark, Sport Event Denmark og AntiDoping Danmark, som Dansk Svømmeunion ligeledes har tæt sparring med. Disse tre organisationer har ligeledes adresse i Idrættens Hus.

 

Med flytningen får unionen adgang til en række service-muligheder, som gør praktikken i forhold til afholdelse af møder betydeligt lettere. Her tænkes på samarbejdet med restauranten i Idrættens Hus i forhold til bespisning af mødegæster samt Idrættens Hus Hotel og Konference-tilbud, der gør, at gæster har mulighed for at overnatte i gå-afstand til Dansk Svømmeunion og det til fornuftige priser.

 

 

Alt i alt må man sige, at flytningen fra Farum til Brøndby rummer talrige fordele, som også vil kunne være medlemsklubberne til gavn, når der holdes møder på tværs af organisationen.

 

Dansk Svømmeunion vil løbende orientere om status på flytningen, som forventes at forløbe uden større forstyrrelser i forhold til den daglige drift og dermed også uden at medlemsklubberne vil opleve nævneværdige udfordringer i forhold til kontakt til administrationens ansatte. Men mere herom på et senere tidspunkt.

 

 

Dansk SvømmeunionHar du også læst?
Er Danmarks bedste holdkammerat fra en svømmeklub medlem af Dansk Svømmeunion?

Den Store Svømmedag 2015

Hjælp dit barn til studieboligen

Ungdomsuddannelse og Elitesport 2016-2017

TrygFonden Christiansborg Rundt 2015

Bliv kystlivredder!

Glem ikke redningskransen

Dansk Svømmeunions nye domicil i Brøndby tager form

Aktivitetsgodkendelse af åbent ­vand-svømning

Høring vedrørende udlodninger fra spillehaller til brug i foreninger


 


Cookieindstillinger