0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...


TrygFonden Christiansborg Rundt 2015

Af: Caroline Kleemann Falster, udviklingskonsulent

Det store åbent vand-arrangement Trygfonden Christiansborg Rundt blev i år afholdt for 9. gang med stor succes og dertil også en ny deltagerrekord.


For 10. gang blev der i år arrangeret TrygFonden Christiansborg Rundt, men på grund af aflysning i 2011, blev det i år afviklet for 9. gang – og som flere nok har bemærket, nu med navnesponsoren TrygFonden.

 

Stemningsbillede lige efter startskuddet ved TrygFonden Christiansborg Rundt.

 

Navnesponsoratet gav os blandt andet mulighed for i år at tilbyde storskærmsproduktion. Dermed kunne deltagere og tilskuere bedre følge med i eventen – en løsning som vi også fremadrettet vil arbejde med.

 

Som flere ved fra de andre åbent vand-arrangementer i Dansk Svømmeunion, blev der ved TrygFonden Christiansborg Rundt sat ny deltagerrekord. Knap 3300 deltagere svømmede de 2000 meter rundt om regeringsbygningen. Dertil kommer de 28 internationale svømmere, som deltog i det europæiske svømmeforbunds (LEN) Europa Cup på 10 kilometer distancen. Formålet med at inddrage Europa Cup’en var at skabe en større opmærksomhed omkring elitesvømning i åbent vand samt sætte mere fokus på international deltagelse ved TrygFonden Christiansborg Rundt. En målsætning, som vi arbejder videre med de kommende år.

 

Deltagertilfredshedsundersøgelse
Selvom vi kan se tilbage på et vellykket arrangement, arbejder vi altid benhårdt på at optimere og udvikle på arrangementet. Derfor besluttede vi os i år for at høre fra deltagerne selv, hvordan de oplevede deres deltagelse i TrygFonden Christiansborg Rundt. Et spørgeskema blev sendt ud til knap 3000 personer, hvoraf 46 procent besvarede. En høj og flot svarprocent, som vi er meget tilfredse med.
Nedenfor er et uddrag af nogle af svarene:

  • 72 procent af deltagerne vurderer TrygFonden Christiansborg Rundt som meget godt, mens 27 procent vurderer eventen som god.
  • 97,8 procent overvejer at deltage igen næste år.
  • 98,7 procent vil anbefale eventen til andre.
  • Der er en positiv sammenhæng mellem hvor mange gange, man har deltaget i TrygFonden Christiansborg Rundt, og hvorvidt man overvejer at deltage igen og vil anbefale eventen til andre.

 

Omend deltagernes tilbagemeldinger er overvejende positive, er det klart, at der fortsat er plads til forbedringer. Heraf nævnes blandt andet omklædningsfaciliteterne, mulighed for at se sin tid lige efter endt svømning og bedre placering af storskærmen. Alt i alt har vi modtaget rigtig mange gode og konstruktive in-put til den videre planlægning af TrygFonden Christiansborg Rundt. Så stor tak til alle, som har svaret på skemaet! Blandt respondenterne har vi trukket lod og fundet to vindere, som hver i sær modtager en fribillet til næste års TrygFonden Christiansborg Rundt.

 

Tilmelding åbner i november

Vi håber på i år at kunne åbne for tilmeldingen til næste års event allerede medio november, så hold øje med svoem.org, svoem.dk og Facebook siden ’TrygFonden Christiansborg Rundt’. Igen i år er der fordelagtige priser til dem, som tilmelder sig tidligt på året.

 

Du er også velkommen til at tage kontakt til:

Caroline Kleemann Falster, udviklingskonsulent, e-mail: ck@svoem.dk, mobil: 61 12 81 87.Har du også læst?
Er Danmarks bedste holdkammerat fra en svømmeklub medlem af Dansk Svømmeunion?

Den Store Svømmedag 2015

Hjælp dit barn til studieboligen

Ungdomsuddannelse og Elitesport 2016-2017

TrygFonden Christiansborg Rundt 2015

Bliv kystlivredder!

Glem ikke redningskransen

Dansk Svømmeunions nye domicil i Brøndby tager form

Aktivitetsgodkendelse af åbent ­vand-svømning

Høring vedrørende udlodninger fra spillehaller til brug i foreninger


 


Cookieindstillinger