0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...Skal din svømmeklub ikke også være med til Den Store Svømmedag 2015?

Af: Anna Jørgensen, udviklingskonsulent

Søndag, den 4. oktober 2015 afholdes Den Store Svømmedag. Det er da 26. gang, at dette landsdækkende arrangement afholdes. Dansk Svømmeunion og Børnehjertefonden håber på endnu flere deltagere end i 2014, hvor 5.335 deltagere tilsammen tilbagelagde 8.440.881 meter. Det svarer til en tur fra den danske grænse til Cape Town i Sydafrika.


Start arbejdet allerede nu

Selvom der endnu er længe til, er det ikke for tidligt at påbegynde arbejdet omkring Den Store Svømmedag. Her tænkes på arbejdet med at få booket svømmehallen eller blot få en aftale i hus med den lokale halinspektør om muligheden for at holde dørene åbne denne dag.

I kan allerede nu tilmelde jer som arrangementssted på www.svoem.org/svoemmedag

 

Samarbejdet med Børnehjertefonden fortsætter i 2015

I 2014 indledte Dansk Svømmeunion et samarbejde med Børnehjertefonden, så der på Den Store Svømmedag kunne sættes fokus på Børnehjertefondens arbejde for hjertesyge børn og deres familier.

Arbejdet fortsætter i 2015, hvor vi arbejder endnu hårdere på at skaffe sponsorer og finde på flere spændende muligheder for at støtte Børnehjertefonden og de mange gode initiativer, som fonden står bag.
Holdet bestående af børn født med hjertefejl fortsætter i 2015 men udvides, således der bliver plads til flere. Læs meget mere om holdet samt om hvordan, man tilmelder sig på Børnehjertefondens hjemmeside


2014-holdet bestående af børn født med hjertefejl - her fotograferet sammen med holdets
instruktører og frivillige. Foto: Henrik Kristian Christensen.

 

Vigtigt, at konceptet er nemt og brugervenligt for klubber og haller

Den Store Svømmedag skal også handle om de svømmeklubber og svømmehaller, som står bag de enkelte arrangementer rundt omkring i landet. Der bliver lagt mange timers arbejde i at afholde sådan et arrangement, og det skal belønnes med et koncept, der er nemt at bringe ind i svømmehallen. Det er helt bevidst, at det skal være nemt, da I, hvad enten I er klub eller hal, skal have lyst til at være medarrangør år efter år. Det er vores klare intention.

Det skal også være en dag, hvor der er mulighed for, at I kan tjene penge ind til klubben og de aktiviteter, som I tilbyder jeres medlemmer. Vi vil her gerne hjælpe jer på vej i dette arbejde, derfor bliver der lige nu arbejdet på at udforme en drejebog, som kan være jer en hjælpende hånd i dette arbejde.

 

Den Store Svømmedag på Facebook og Instagram

Den Store Svømmedag er kommet på Facebook med navnet ”Den Store Svømmedag”. På denne side vil vi dele historier med jer, samt informere om hvad der sker i arbejdet omkring dagen. Både på nationalt plan, men også gerne på lokalt plan. Derfor håber vi, at I derude vil ”synes godt om” siden og dele jeres historier med os – gerne med tilhørende billeder. På denne side vil der ligeledes blive en oversigt over hvor, man kan deltage i Den Store Svømmedag. Hvis svømmeklubben har en Facebook side må I ligeledes meget gerne dele indhold fra Den Store Svømmedag på denne.

 

Den Store Svømmedag skal også på Instagram i 2015. Så hvis I har billeder eller videoklip, som har relevans i forhold til Den Store Svømmedag, vil vi meget gerne, at de deles på Instagram. På hjemmesiden for Den Store Svømmedag er der lagt eksempler på hashtags til Instagram, som vi håber, I vil bruge. Der vil ligeledes blive sendt informationer ud til de deltagende svømmeklubber og haller, der melder sig til Den Store Svømmedag om ideer til hashtags.


Kontaktperson:
Anna Jørgensen, udviklingskonsulent, e-mail: aj@svoem.dk, mobil: 29 16 09 04.Har du også læst?
Sponsorsvøm – hvad siger SKAT?

Indsendelse af udgiftsbilag vedrørende aktiviteter og udgifter i 2014

Bliv kunde i Alm. Brand Bank og få en velkomstpakke til dit barn

AquaKonference 2015 tager form

Skal din svømmeklub ikke også være med til Den Store Svømmedag 2015?

Skal idrætten redde verden?

AquaCamps i 2015 – læs mere om konceptet og opret jeres camps allerede nu

Konkurrencelivredning søger ny landstræner

Ikast Svømmeklub bliver Årets AquaChamp Klub i udspring

Uddannelse af trænere og officials i forbindelse med Ta’ Springet

15-årige Andreas Sargent Larsen er nomineret til Årets Fund 2014

Tre kandidater til Årets Sportsnavn

Guld, sølv og bronze til Danmarks seje vandpolospillere ved de åbne Nordiske Mesterskaber for unge vandpolospillere

30 år med gyldne øjeblikke i dansk elitesport


 


Cookieindstillinger