0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...


AquaCamp-konceptet sætter ny rekord

Af: Lene Madegaard, udviklingskonsulent

I år, hvor AquaCamp-konceptet har 10-års jubilæum, runder antallet af tilmeldte AquaCamps præcis 100. En flot udvikling på det både lærende og legende koncept.


I år sætter AquaCamp konceptet nye rekorder. I alt 100 AquaCamps bliver således arrangeret i år af ikke mindre end 47 klubber landet over.

Udviklingen af AquaCamps er sket henover en 10-årig periode og er blevet til et produkt, som er blevet og bliver meget positivt modtaget af klubberne. Igennem de seneste mange år er antallet af deltagere steget med cirka 5-600 børn pr. år. I Dansk Svømmeunion tror vi på, at vi i de kommende år vil se endnu flere klubber, som vil benytte sig af muligheden for at give børn nogle gode vandoplevelser i sommerferien.

Konceptet er blevet udviklet løbende og sætter fokus på at give børn i alderen syv – 12 år nogle gode – herunder både lærende og legende – oplevelser med vand. Hertil vægtes også det sociale element højt, således børnene oplever samvær med andre børn og herigennem får mulighed for at knytte venskaber.
Under mottoet: ”for friske sild og barske vandhunde” foregår der stribevis af aktiviteter og læring i løbet af den uge en AquaCamp typisk forløber. Faste indslag på ugeprogrammet er livredning, selvredning og Dansk Svømmeunions mærker AquaChamp.

AquaCamp konceptet er gennem alle år blevet støttet af sponsorer og samarbejdspartnere. Takket være disse er det muligt at glæde børnene på AquaCamps med en flot goodiebag, der gemmer på både nyttige produkter og små overraskelser/lækkerier.
Især skal nævnes samarbejdet med REMA1000 og TrygFonden Kystlivredning. Dansk Svømmeunion er meget glade for den store opbakning vi får fra sponsorerne, det er medvirkende til at give AquaCamp oplevelsen et ekstra krydderi.

På Dansk Svømmeunions hjemmeside kan du læse mere om AquaCamp konceptet.
Læs mere.

Kontaktperson:
Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte udviklingskonsulent Lene Madegaard på e-mail: lm@svoem.dk og på telefon: 44 39 44 59.Har du også læst?
Dansk Svømmeunion indfører adfærdskodeks

Husk at åbne den digitale postkasse

AquaKonference 2014

Den Store Svømmedag

Flere alsidige tilbud til børn og unge efterlyses

AquaCamp-konceptet sætter ny rekord

Tilmeld dig Idrættens Træner Akademi nu

Danmark vært for Nordiske Årgangsmesterskaber i juli

Tilbud om deltagelse i testevents forud for åbent vand-sæsonen

Tjen kroner til klubkassen

Gode råd om betaling i udlandet


 


Cookieindstillinger