0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...Gode råd om betaling i udlandet

Af: Alm. Brand Bank

Dansk Svømmeunions partner Alm. Brand Bank har samlet et par gode råd til dig, som skal på ferie i udlandet.


Skal du til udlandet i din sommerferie, så er det foruden dit betalingskort også godt at medbringe kontanter i den lokale valuta. For det er ærgerligt at stå på ferien og ikke have kontanter til eksempelvis busbilletten, taxachaufføren, kaffen eller isen på stranden.

 

Bestil valuta i Netbanken

Er du kunde hos Alm. Brand Bank, kandu bestille valuta i din netbank, som du kan hente i din filial. Når du har kontant valuta med hjemmefra, slipper du for at betale gebyr for kontanthævning i udlandet.

 

Husk mere end et betalingskort

Det er altid en god idé at have to internationale betalingskort med, hvis ferien går til udlandet, eksempelvis et Visa/Dankort og et MasterCard. Sørg for at holde kortene adskilt, så du ikke mister begge kort, hvis eksempelvis din pung eller taske bliver stjålet.

 

Ofte er der også forskel på, hvilke betalingskort butikkerne tager imod. Tager en butik ikke MasterCard, kan du ofte i stedet betale med Visa/Dankort eller omvendt.

 

Gratis MasterCard Gold og andre fordele

Er du Pluskunde* i Alm. Brand Bank, skal du ikke betale for hverken Visa/Dankort eller MasterCard. Som medlem af en svømmeklub kan du få et MasterCard Gold med Dansk Svømmeunions eget design

 

Er du endnu ikke kunde i Alm. Brand Bank, kan du her læse om de særlige fordele, du får som medlem af en svømmeklub under Dansk Svømmeunion: www.svoem.org/bankfordele

 

Spær dit kort, hvis du mister det

Mister du dit betalingskort på ferien, skal du få det spærret, så snart du opdager det. Ring til Nets Kundeservice på 44 89 29 29 og få dit kort spærret.

 

Ta’ banken med i lommen

Download Mobilbank til din smartphone, så kan du holde øje med din konto, overføre penge og følge med i eksempelvis valutakurserne.

 

God sommer fra Alm. Brand Bank
 

*Du kan allerede blive Pluskunde, når du samler lån og opsparing på minimum 150.000 kroner. Det inkluderer både pension, lån i Totalkredit og investe­ringsforeningsbeviser i Alm. Brand Invest. Desuden skal din løn gå ind på en konto i Alm. Brand Bank, du skal have dine Betalingsserviceaftaler tilmeldt hos os, have din Nemkonto tilmeldt hos os og bruge Alm. Brand Netbank. For at få et Gratis MasterCard Gold kræver det, at dit lån og din opsparing samlet er på minimum 300.000 kroner.
Har du også læst?
Dansk Svømmeunion indfører adfærdskodeks

Husk at åbne den digitale postkasse

AquaKonference 2014

Den Store Svømmedag

Flere alsidige tilbud til børn og unge efterlyses

AquaCamp-konceptet sætter ny rekord

Tilmeld dig Idrættens Træner Akademi nu

Danmark vært for Nordiske Årgangsmesterskaber i juli

Tilbud om deltagelse i testevents forud for åbent vand-sæsonen

Tjen kroner til klubkassen

Gode råd om betaling i udlandet


 


Cookieindstillinger