0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...Den Store Svømmedag

Af: Anna Jørgensen, udviklingskonsulent

Søndag, den 5. oktober afholder Dansk Svømmeunion i samarbejde med Børnehjertefonden, Den Store Svømmedag 2014. Er din svømmeklub eller den lokale svømmehal tilmeldt? Ellers kan I nå det endnu.


Den Store Svømmedag har i de seneste 25 år heddet Danmark Svøm Langt, men har nu skiftet navn og fået en ny samarbejdspartner – Børnehjertefonden.

 

Dagen afholdes som altid i tidsrummet 10.00-16.00, hvor svømmehallerne rundt om i Danmark, åbner dørene for en gratis dag i svømmehallen, hvor alle interesserede kan komme og svømme så langt de kan og vil.

Et vigtigt formål med arrangementet i år og fremadrettet er, at få samlet penge ind til Børnehjertefondens arbejde med hjertesyge børn.

 

Hvordan kan man støtte?

Der arbejdes i øjeblikket på at finde sponsorer til arrangementet. Det kan være i form af økonomisk støtte pr. svømmede meter eller antal personer i vandet. Det kan være i form af merchandise til de goodie-bags, som det i år vil være muligt for deltagere at købe. Det kan også være lokale sponsorer, der vil støtte op om dagen i den lokale svømmehal, så både Børnehjertefonden og svømmeklubben kan få noget ud af det. Ligeledes kan der være tale om sponsorer, der ønsker at bidrage med en gevinst til en landsdækkende konkurrence.

Som svømmeklub kan man også involvere allerede etablerede sponsorer i arrangementet eller prøve at finde helt nye sponsorer.

 

Ambassadør for Den Store Svømmedag

EM-guldmedalje vinder Mie Ø. Nielsen har sagt ja til at være ambassadør for Den Store Svømmedag og er dermed frontfigur for aktiviteten. Det er helt nyt endnu, og der vil derfor komme mere information ud om hendes aktiviteter i forbindelse med arrangementet, når det hele er på plads.

 

Tilmeldingen er åben

Der er allerede åbent for tilmelding af klubber og haller, der ønsker at deltage i det unikke landsdækkende arrangement og byde svømmeglade danskere velkommen til en dukkert i den lokale svømmehal. Og det endda samtidig i en god sags tjeneste.
Gå ind på www.svoem.org/svoemmedag hvor du kan læse mere om Den Store Svømmedag og tilmeld din svømmeklub eller svømmehal som arrangør.

Om Børnehjertefonden
Hjertefejl er den hyppigst medfødte misdannelse med omkring 600 tilfælde hvert år. Det svarer til 1 % af alle nyfødte børn. Børnehjertefonden ønsker at give hjertebørn et bedre liv ved at støtte forskning og sætte fokus på oplysning på både medfødte hjertesygdomme og børns sundhed generelt. Det gøres blandt andet ved at rette fokus på de helt små børns kost- og motionsvaner. Fonden er desuden med til at skabe en bedre dagligdag for hjertebørn og deres familier gennem forskellige målrettede aktiviteter og netværkskampagner. Børnehjertefonden er oprettet af Hjerteforeningen, den landsdækkende organisation, der med sine 139.000 medlemmer, er en af Danmarks største. Læs mere på www.bornehjertefonden.dk

 

Kontaktperson

Har du spørgsmål til Den Store Svømmedag, vil du eventuelt gerne være sponsor eller kender du en mulig sponsor, kontakt da udviklingskonsulent Anna Jørgensen på e-mail: aj@svoem.dk eller mobil: 29 16 09 04.Har du også læst?
Dansk Svømmeunion indfører adfærdskodeks

Husk at åbne den digitale postkasse

AquaKonference 2014

Den Store Svømmedag

Flere alsidige tilbud til børn og unge efterlyses

AquaCamp-konceptet sætter ny rekord

Tilmeld dig Idrættens Træner Akademi nu

Danmark vært for Nordiske Årgangsmesterskaber i juli

Tilbud om deltagelse i testevents forud for åbent vand-sæsonen

Tjen kroner til klubkassen

Gode råd om betaling i udlandet


 


Cookieindstillinger