0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Udspring i Dansk Svømmeunion

Dansk Svømmeunion har organiseret arbejdet med udspring i Disciplinudvalget for udspring, et udvalg under Medlems- og Udviklingsafdelingen.

 

Udvalget er nedsat i kraft af vedtægten for Dansk Svømmeunion, arbejder jf. sin forretningsorden der godkendes af bestyrelsen og ledes af disciplinlederen for udspring, siden 2012, Victor Valore.

 

Disciplinudvalget for Udspring varetager FINA disciplinerne "Diving" og "High Diving", på dansk omtalt som "Udspring" og "High Diving". Udspring er fra vipper eller platform indtil 10 meters højde. High Diving er fra platform indtil 27 meters højde.

 

Disciplinudvalget repræsentere sporten idrætspolitisk og varetager den overordnede koordinering af sporten, herunder økonomi, kalender og faciliteter.

 

Disciplinudvalget godkender mesterskabsbestemmelser for udspring, udtagelse af landstræner og håndtere eventuelle konflikter.

 

Disciplinudvalget har nedsat følgende arbejdsgrupper:

  • Breddearbejdsgruppen - Breddearbejde med fokus på årgangsudspringere på et niveau, indtil de har en konkurrencedygtig årgangsgruppeserie.
  • Talent- og landsholdsarbejdsgruppen - Konkurrenceudspring med FINA definerede seriekrav, herunder afviklingen af danske mesterskaber og international repræsentation til og med niveauet for Nordiske Mesterskaber.
  • Masters- og high diving-arbejdsgruppen - Breddearbejde og konkurrenceudspring med fokus på masters og pre-masters samt al aktivitet inden for high diving.

 

International deltagelse ved stævner og mesterskaber udover niveauet ved Nordiske Mesterskaber styres af Eliteprojektet for Udspring som ledes af Dansk Svømmeunions udviklingschef Morten Hinnerup.

Videre herfra:

Dansk Udspring Wiki:

Dansk Svømmunion

Udspring

Kontakt:

Disciplinleder

Victor Valore - 25 37 69 14

victor.valore@gmail.com

 

Udviklingschef

Morten Hinnerup - 29 16 09 03

moh@svoem.dk


 


Cookieindstillinger