0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...


Dansk Svømmeunion afholder AquaKonference 2014 i Billund

Af: Anna Jørgensen, udviklingskonsulent

Vælg mellem fire spændende spor fyldt med inspirerende oplæg. Så husk at sætte kryds i kalenderen søndag, den 14. september.


Søndag, den 14. september afholdes AquaKonference 2014 i Billund. Planlægningen er i fuld gang og arrangørerne lover spændende oplæg på samtlige fire spor, der tilbydes på dagen. De fire spor er:

 

Ledersporet: Dette spor henvender sig til ledere i svømmeklubben.
Der vil i første del af sporet blive sat fokus på seks megatrends, der vil være med til at sætte dagsordenen for idræt de kommende år - eksempelvis hvordan, den private fitness-sektor arbejder med fleksibilitet i sine tilbud, hvor foreninger kan have svært ved at tilbyde en tilsvarende fleksibilitet. Anden del af sporet vil arbejde videre med de seks megatrends i forhold til konkrete eksempler fra nogle af de deltagende klubbers hverdag.

 

Instruktørsporet: Dette spor henvender sig til instruktører og hjælpere på klubbens svømmeskolehold.
Sporet indeholder to moduler med masser af praktisk inspiration til hvordan, man kan udvikle crawl og rygcrawl fra plask og leg til øvede og dermed have en rød tråd gennem holdene.

 

Svømmere med særlige behov: Dette spor henvender sig til bestyrelsesmedlemmer og instruktører.
Svømmere med særlige behov er sporet med spændende oplæg, der vil give inspiration til, hvordan svømmeklubber kan arbejde med personer, der netop har særlige behov, det vil sige personer med både fysiske og psykiske handicaps.

 

Vandaktiviteter for voksne: Dette spor henvender sig primært til instruktører, der arbejder med voksne.
Instruktørerne vil få inspiration til svømmeklubben i forhold til aktiviteter til voksne svømmere. Her vil blandt andet være et modul med Aquafitness, med både en teoretisk og en praktisk vinkel.

Endeligt program på trapperne
Det endelige program er ved at blive findpudset med de sidste detaljer og oplægsholdere, og der vil komme meget mere information ud til Dansk Svømmeunions medlemmer, så snart det er færdigt. Der vil desuden komme mere information på Dansk Svømmeunions hjemmeside, hvor tilmelding til dagen også vil være muligt.

 

Men sæt allerede nu kryds i kalenderen den 14. september. Det bliver en dag fyldt med spændende input til arbejdet i svømmeklubben. Spred meget gerne budskabet til de instruktører, hjælpere og bestyrelsesmedlemmer i klubben, der kunne være interesseret i at deltage.

Vi glæder os til at se så mange som muligt fra svømmeklubberne, så vi sammen kan få en fantastisk dag med masser af inspiration.

 

Har du spørgsmål til AquaKonference 2014 kan udviklingskonsulent Anna Jørgensen kontaktes på e-mail: aj@svoem.dk og på mobil: 29 16 09 04.Har du også læst?
Dansk Svømmeunion afholder AquaKonference 2014 i Billund

Ny bogudgivelse fra Dansk Svømmeunion: Kom i form med SVØMNING – teknik og træning

Styrk klubånden – start en værdidebat

Haderslev Svømmeklub er Årets Idrætsforening

Flytning af DM for hold – et stort diskussionsemne på Sportsafdelingens områdemøde

Udbytterig konference i Hongkong med oplæg fra Danmark om projekt ”Alle skal lære at svømme”

Ændringer i ledelsen i Breddesektionen

Ny leder af Dansk Svømmeunions Livredningssektion

Drømmer du om ny bil?


 


Cookieindstillinger