0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Vejle-svømmere glæder sig til at bakke hinanden op fra bassinkanten

04-10-2021

Ella Christiansen, Mads Stamholt og holdkammeraterne i Vejle Svømmeklub svømmer på hjemmebane til Vestdanske Mesterskaber.

Af: Klaus Bach Christensen

I morgen starter Vest- og Østdanske Mesterskaber i henholdsvis DGI Huset Vejle og Holbæk Sportsby. Svømmerne fra Vejle Svømmeklub holder dagligt til i netop DGI Huset, og to af dem glæder sig til at svømme på hjemmebane.

 

”Vi tror, det bliver megafedt at konkurrere i de vante rammer og se hallen fyldt op igen - og ikke mindst selv kunne udnytte og drage fordel af den hal, vi træner i til daglig. Dengang svømmehallen blev bygget, var det blandt andet mesterskaber på hjemmebane, vi glædede os til”, siger Ella Christiansen og Mads Stamholt.

 

Coronavirussen har i en lang periode lagt en dæmper på afholdelsen af svømmestævner og mesterskaber, og derfor er det første gang siden 2019, at mesterskaberne i henholdsvis Vest- og Østdanmark afholdes. Ella Christiansen og Mads Stamholt ser derfor forventningsfuldt frem til konkurrencerne.

 

”Vi glæder os specielt til at opleve et ”normalt” mesterskab igen – specielt at få alle vores holdkammerater tilbage på kanten, mens vi svømmer vores løb. Stemningen bliver en helt anden, når man får lov at komme til konkurrence med den opbakning, et hold giver, og ikke står ”alene” i hallen på samme måde, som det har været tilfældet ved de sidste mesterskaber - selvom der også har været god læring i de situationer”.

 

Ella Christiansen og Mads Stamholt fra Vejle Svømmeklub på bassinkanten i DGI Huset Vejle.

Foto: Kris Wesselink.

 

Holdkammeraterne fortæller, at de er kommet rigtig godt i gang med sæsonen og pointerer, at det særligt har været rart at have en sæsonstart helt efter bogen som et samlet hold. De har allerede fået svømmet en masse meter og har netop været afsted til sæsonens første stævne, hvor de fik et indtryk af, hvordan det står til formmæssigt.

 

Nu fortsætter så forberedelserne frem mod danmarksmesterskaberne på kortbane, som ifølge de to Vejle-svømmere måske får indflydelse på deres performance.

 

”Rent personligt forventer vi ikke vilde resultater og store personlige rekorder, da vi stadig i hård træning og er i gang med processen frem mod DM kort. Vi glæder os dog til at opleve alle de vestdanske klubber samlet i Vejle, og se hvor vi står i forhold til konkurrenter - både individuelt og i holdkapperne”. 

 

Optakt til Østdanske Mesterskaber med danmarksmester David Arneskov fra Holbæk Svømme Klub.

 

Hvordan det kommer til at gå Ella Christiansen, Mads Stamholt og klubkammeraterne fra Vejle Svømmeklub får vi svarerne på i den kommende weekend. Vil du følge dem og SvømmeDanmarks andre junior- og seniorsvømmere til mesterskaberne i Øst- og Vestdanmark, har vi samlet alle relevante links til dig nedenfor.

  • Alt om Østdanske Mesterskaber – klik her
  • Alt om Vestdanske Mesterskaber – klik her

 


Cookieindstillinger