0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Skal dansk svømmesport udvikles, kræver det, at SvømmeDanmark tør lade sig inspirere

02-09-2021

Særligt landets erhvervsledere,  tror jeg, kan styrke lederidentiteten i dansk svømning.

Af: Stefan Hansen

Dette er min (landstræner Stefan Hansen) fjerde af i alt fire beretninger fra arbejdsgruppen omkring trivsel i konkurrencesvømning.


Jeg tror på, at den danske model skal kunne drage paralleller til det danske erhvervsliv, hvor danske atleter ofte er blevet inviteret ud til virksomheder for at inspirere virksomhedernes medarbejdere.

Det er på tide, at vi også vender flowet om, og får dygtige erhvervsledere til at give deres vinkler på god ledelse, for på den måde at styrke lederidentiteten i dansk svømning. Vi vil International High Performance, og derfor kan vi tage ved lære af dansk erhvervsliv, hvor ledere i flere år har skabt den ene forretningssucces efter den anden. 

Deres erfaringer med at arbejde strategisk og ikke mindst med at få eksekveret strategier kan hjælpe os til at stå styrket i den internationale konkurrence – ligesom de måske også har et nuanceret blik på mandsskabspleje?

I Dansk Svømmeunion har vi ansvaret for, at strategien er tydelig, og at den bliver eksekveret. Det arbejde skal opprioriteres i den kommende tid, således vi fortsat kan en førende idræt i Danmark. Vi vil i den forbindelse prioritere den dannede atlet samtidig med, at vi leverer sportslige resultater på den internationale scene, som alle med tilknytning til dansk svømmesport kan være stolte af.

I nu fire indlæg har jeg beskrevet mine refleksioner ovenpå de første møder i arbejdsgruppen for trivsel i konkurrencesvømning. Dejligt med den dialog det har skabt med flere af jer – både kendte ansigter og nye. Det håber jeg fortsætter, og I er altid velkomne til at kontakte mig på sh@svoem.dk.

 

Min første beretning kan læses her, min anden beretning kan læses her og min tredje bretning kan læses her.


 


Cookieindstillinger