0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

 

 

Aquaclinic d.4.-6. september 2020

 

Hotel Comwell Korsør

 

    

 

Kære trænere, ledere og andre interesserede

 

Det er med stor glæde at Dansk Svømmeunion kan byde velkommen til årets Aquaclinic. Den årlige inspirationsweekend, med masser af muligheder for at få nye ideer og netværke med ligesindede kollegaer som optakt til den nystartede sæson.

 

Årets clinic foregår på det skønne hotel "Comwell Korsør", der er et spændende sted med muligheder for at gå i spaafdelingen eller ud i det grønne i pauserne mellem foredragene på Aquaclinic. Vi glæder os til at besøge hotellet for første gang i Aquaclinics historie.

Vi har i år valgt at have to spændende udenlandske oplægsholdere på programmet sammen med nogle af vore egne eksperter. Samtidigt har vi i forlængelse af de seneste års evalueringer blandt deltagerne lagt mere vægt på den sociale del og vægte netværksdannelse på tværs af landets trænere. Til dette vil blandt andet Peter Fuglsang stå for et spændende indslag sidst på eftermiddagen lørdag og i forbindelse med festmiddagen lørdag aften. Vi har sammensat et spændende og inspirerende program, der stort set er helt på plads. De sidste små tilpasninger forventes at være endeligt klar i løbet af april. Det foreløbige program finder du ved at klikke her

 

Årets hovedtalere bliver spanske Iñigo Mujika, der har en Ph. D. i arbejdsfysiologi, fysisk aktivitet og sportsvidenskab. Inïgo er verdenskendt for sin enestående evne til at formidle hans store viden om hvordan individuelle atleter, hold og nationer bedst forbereder sig frem mod konkurrencer. Iñigo har gennem sin forskning publiceret 132 artikler, 6 bøger og 43 kapitler i samarbejde med andre forfattere og han har gennem tiden holdt 412 foredrag på internationale konferencer over hele verden. Lige nu er han chef for det spanske svømmeforbunds sportsvidenskabelige afdeling, associeret proffesor ved universitetet i Baskerlandet, forsker med tilknytning til Finis Terrae universitet i Chile samt skribent på det internationalt anerkendte magasin "Sports Physiology and Performance". Du kan se mere om Iñigo ved at klikke her.

 

 

Den anden hovedtaler bliver australske Adam Kable, der er en del af trænergruppen omkring det australske landshold og til dagligt ansat som High perfomance coach ved institute of sport (IOS) i Canberra i New South Wales. Adam er selv tidligere topsvømmer i australien og har taget vejen fra klubtræner til at være ansvarlig for talentprogrammet ved IOS til nu at være hovedtræner med specialer indenfor teknikoptimering og den tekniske udvikling af svømmerne på IOS i Canberra. Adam kommer til at have indlæg på Aquaclinic med fokus på teknikoptimering, talentudvikling samt hvordan han arbejder med svømmerne på IOS til dagligt og deres udvikling som atleter og individer. Du kan se en lille video med Adam og verdensklasse brystsvømmeren Matthew Wilson her. Du kan se mere om Adam Kable ved at klikke her

 

 

Du kan se det samlede program for årets Aquaclinic ved at klikke her - det forventes at det endelige program er på plads ultimo april.

 

Fredag formiddag afholder sportsafdelingen det halvårlige trænernetværks seminar, hvor alle interesserede trænere skal være velkomne til at deltage.

 

Tilmelding til Aquaclinic 2020 kan ske ved at klikke her

Spørgsmål vedrørende Aquaclinic 2020 kan rettes til

 

Lars Bo Larsen 

E-mail: lbl@svoem.dk

Mobil: +45 2916 0901

Aquaclinic 2020

 

Comwell Korsør

Ørnumvej 6

4220 Korsør