0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...


Dansk Svømmeunions åbent vand-talentudviklingsprojekt 2017

Af: Thomas Stub, talentansvarlig

Svømning i åbent vand er en forholdsvis ny disciplin i dansk svømmesport, men de seneste tre år har Dansk Svømmeunion arbejdet med at udvikle åbent vand som konkurrencesport i Danmark.


For alle konkurrencesvømmere med interesse i og talent for at svømme længere distancer er åbent vand-svømning en oplagt mulighed som supplement til konkurrence og træning i bassin.Talentudviklingsprojektet i åbent vand er i udgangspunktet et juniorprojekt for drenge og piger født i 1998, 1999, 2000 og 2001, som er de fire ældste juniorårgange i åbent vand.

 

I april måned afholdes der informationsmøder for alle åbent vand-interesserede. Her gives der dels en generel introduktion til åbent vand som konkurrencesport og dels en orientering omkring indholdet af talentudviklingsprojektet.

 

Der afholdes to informationsmøder – ét i det østlige Danmark og ét i det vestlige Danmark – for at minimere transporttid og omkostninger.

Møderne afholder på følgende datoer og steder:

 

  • Onsdag den 19. april klokken 18.30-20.00 i Brøndby i Dansk Svømmeunions lokaler. Mødested: Ved indgangen til Dansk Svømmeunions kontor, Idrættens hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby
  • Onsdag den 26. april klokken 18.30-20.00 i Aarhus i AGF Svømnings klublokaler. Mødested: Ved indgangen til Aarhus Svømmestadion, F. Vestergaards Gade 5, 8000 Aarhus C

 

Såvel trænere som forældre er naturligvis meget velkomne til at deltage i møderne. Indholdet af informationsmøderne vil i hovedtræk være det samme som tidligere møder, hvorfor trænere der tidligere har deltaget i informationsmøderne blot kan orientere sig via præsentationen, som rundsendes per e-mail efter informationsmøderne.

 

Deltagelse i møderne er helt uforpligtende. Tilmelding til talentudviklingsprojektet og dets aktiviteter sker på bagkant af informationsmøder, hvor aktiviteterne også vil blive præsenteret.

 

Tilmelding til informationsmøderne sker ved at sende en e-mail til Thomas Stub på: ts@svoem.dk med angivelse af klubtilhørsforhold, træner og kontaktinformationer og samlet antal deltagere (svømmer, forældre og trænere).Har du også læst?
Vakant plads i Dansk Svømmeunions bestyrelse

Alm. Brand Bank giver 200.000 kroner til danske svømmeklubber

Vi søger svømmere, der vil have en bank, der tager hånd om sine kunder

Har du husket at tilmelde dig Dansk Svømmeunions generalforsamling?

Nyt fra TrygFonden Kystlivredning

Dansk Svømmeunions åbent vand-talentudviklingsprojekt 2017

Har jeres klub styr på sikkerheden ved åbent vand-aktiviteter?

Åbent vand-kalenderen 2017 er åben

REMA 1000 AquaCamp 2017

Bliv frivillig til EM i svømning

“SVØM Stopur” er app’en, der holder styr på svømmerens personlige udvikling

Kæmper din forening også med at fastholde tweens?


 


Cookieindstillinger