0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Se hvad du kan lære til årets Aqua Inspiration

06-05-2022

Nu er programmet for instruktører og ledere klar


Hos Dansk Svømmeunion og DGI Svømning er vi glade for at fortælle, at programmet for årets Aqua Inspiration nu er færdigt. Her er noget for enhver smag – lige fra workshops i fridykning, aqua yoga og stilartsanalyse til oplæg om stemmetræning, fremtidens idrætsbestyrelse og klubbens digitale muligheder.

 

Det hele foregår den 29.-30. oktober 2022 i Esbjerg. Det er en fantastisk mulighed for at give dig selv nye kompetencer som instruktør eller leder. Mange klubber vælger at tage af sted sammen og udvikle svømmeklubbens sociale sammenhold. Derudover vil du møde hundredvis af vandentusiaster fra andre klubber i hele landet, der også er vilde med vandsport.

 

Se den fulde invitation med al information lige her

 

Få ny viden og værktøjer til din undervisning

Som sædvanlig er årets Aqua Inspiration spækket med forskellige workshops, der kan inspirere dig til at udvikle din undervisning. Det gælder, uanset om du primært træner børn, unge eller voksne. Som instruktør kan du tilmelde dig workshops fra tre forskellige spor – børnesporet, ungesporet eller voksensporet. Du sammensætter selv dit personlige program, og langt hovedparten af weekendens workshops foregår i vandet, hvor du afprøver den nyerhvervede viden på egen krop.

 

Tilmeld dig som instruktør her

 

Styrk udviklingen af din klub som leder

Uanset om du er medlem af bestyrelsen, breddeansvarlig, svømmeskoleleder eller klubchef, kan du få noget ud af at deltage på ledersporet. Her giver vi dig konkrete redskaber til at udvikle din klub uanset størrelsen. Derudover vil du være i selskab med andre ledere i svømmeklubber fra hele landet, og der vil være rig mulighed for at sparre og erfaringsudveksle.

 

Ledersporet foregår kun om lørdagen, men du kan vælge at tilkøbe en ekstra dag. Her kan du deltage i nogle af de mange spændende workshops, der foregår på instruktørsporet om søndagen.

 

Tilmeld dig som leder her

 

Få seneste nyt om Aqua Inspiration ved at følge Facebook-siden

 


 


Cookieindstillinger