0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

4 gode grunde til at deltage i Frivillig fredag

01-04-2022

Hvorfor egentlig være med, tænker du måske. Det får du svar på her.


I år gør vi noget ekstra ud af generalforsamlingen ved at skyde den i gang med Frivillig fredag. Her sætter vi fokus på frivillighed, og hvordan vi skaber de bedste rammer for at motivere vores vigtigste ressource: Nemlig alle de fantastiske frivillige i SvømmeDanmark.

 

Her får du fire gode grunde til at deltage i Frivillig fredag:

 

1. Oplev et inspirerende oplæg med frivillighedsekspert

Aftenen skydes i gang med et oplæg af filosoffen Olav Hesseldahl, der engagerer unge i demokratiet og f.eks. står bag Ungdommens Folkemøde. Han stiller spørgsmålene: Hvad er ungdommen for en størrelse, og hvad skal til for at engagere og fastholde dem i fællesskaber? Olav vil forsøge at besvare disse spørgsmål og kommer med en masse praktiske erfaringer, som du kan tage med hjem i din svømmeklub.

 

2. Nyd godt af erfaringsudveksling med frivillige fra andre klubber

Har I fået en supergod idé i din svømmeklub, som du gerne vil dele med andre klubber? Eller savner du inspiration til, hvordan I kan løse jeres aktuelle udfordring? Uanset hvad kan du få meget ud af at erfaringsudveksle med frivillige i andre svømmeklubber. I står ofte med udfordringer, der ligner hinanden, og det er derfor oplagt at bruge hinanden som sparringspartnere.

 

3. Få viden om medlemstilfredsheden i landets svømmeklubber

Der er efterhånden en del svømmeklubber, der gør brug af onlineværktøjet Members 1st til at undersøge deres medlemstilfredshed. Og det har resulteret i nogle imponerende resultater – fx i Nord-Als svømmeklub, hvor de satte fokus på netop dét, deres medlemmer savnede, og de har nu de mest tilfredse svømmemedlemmer i landet. Vi kigger på data fra Members 1st, der viser, hvordan det står til ude i klubberne og sammenholder med oplægget ved Olav Hesseldahl.

 

4. Styrk dit netværk i SvømmeDanmark

Vil du gerne lære frivillige fra andre klubber at kende? Sparre med din lokale udviklingskonsulent? Tage en diskussion med bestyrelsesmedlemmerne om aktuelle emner? Uanset hvem i SvømmeDanmark du gerne vil have en tættere relation til, så er det altid nemmere, når man mødes fysisk over en øl eller sodavand. Samtidig bliver det med garanti hyggeligere at deltage i generalforsamlingen, fordi du hurtigt får lært flere at kende.

 

Fik vi overbevist dig om at deltage i Frivillig fredag?

Så tilmeld dig arrangementet her.


 


Cookieindstillinger