0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Vær med til årets generalforsamling og Frivillig fredag

25-03-2022

Generalforsamlingsweekenden nærmer sig med hastige skridt. Se programmet, og tilmeld dig her.


Nu er der kun en måneds tid til, at store dele af SvømmeDanmark mødes i Kolding til Dansk Svømmeunions årlige generalforsamling. Der er meget på tapetet, så vi opfordrer alle vores medlemmer og andre svømmeinteresserede til at dukke op. Det hele skydes i gang med Frivillig fredag, som alle frivillige i SvømmeDanmark kan få glæde af at deltage i.

 

De bedste og mest motiverende rammer for frivillighed

Til Frivillig fredag har vi arrangeret et program, der forhåbentlig kan inspirere dig til at forbedre rammerne for frivillighed i din svømmeklub. Vi har inviteret filosoffen,  Olav Hesseldahl, som blandt andet har etableret Ungdomsbureauet - en NGO, der engagerer unge i demokratiet. Derudover står Olav bag Ungdommens Folkemøde og har mange års erfaring i at arbejde med frivillige – og i særdeleshed med at motivere unge frivillige.

 

Læs mere om Frivillig fredag her

 

Gør din holdning gældende til årets generalforsamling

Mulig navneændring af Dansk Svømmeunion samt personvalg til formandsposten og to bestyrelsesposter er blot nogle af de punkter, der står på agendaen til årets generalforsamling. Det er vigtige emner, der kan få stor betydning for Dansk Svømmeunion. Derfor vil vi opfordre alle vores medlemsklubber og andre svømmeinteresserede til at dukke op og give jeres meninger til kende.

 

Husk at indstille din kandidat til bestyrelsen

Kender du én i SvømmeDanmark, der vil være et oplagt bestyrelsesmedlem i vores bestyrelse? Så husk at indstille ham eller hende inden den 16. april. Formandsposten er på valg, og det samme er tre bestyrelsesmedlemsposter og en post som intern revisor.
Vores formand og ét bestyrelsesmedlem modtager genvalg.

 

Se kandidaterne, eller indstil din egen kandidat her

 

Vi glæder os til at se dig!

Se programmet her

Tilmeld dig her


 


Cookieindstillinger