0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Vinterferie med vandglade børn, der har mod på svømning

22-02-2022

Det er oplevelsen hos både klubber og forældre efter REMA 1000 AquaCamp i vinterferien.


I de små ferier, hvor skolerne holder lukket, vil de fleste børn gerne ud at lave noget sjovt. Det skal være noget andet end hverdagen og gerne noget sammen med deres venner. I vinterferien 2022 har fem svømmeklubber valgt at tilbyde netop det til lokalområdets børn i form af REMA 1000 AquaCamp.

 

Mange børn og forældre kender det sikkert som en sommerferieaktivitet. Men hos Dansk Svømmeunion oplever vi, at svømmeklubberne generelt har fået øjnene op for også at tilbyde REMA 1000 AquaCamp i de små ferier, fortæller projektleder og udviklingskonsulent hos Dansk Svømmeunion Lene Madegaard. Det gælder både i vinterferien, de tre dage op til påske, efterårsferien og i nogle tilfælde juleferien.

 

”Vi glæder os over, at så mange klubber har fået interesse for konceptet REMA 1000 AquaCamp som et aktivitetstilbud i ferierne – og ikke kun i sommerferien,” siger udviklingskonsulent Lene Madegaard.

 

Skal din svømmeklub afvikle REMA 1000 AquaCamp i påskeferien?

Læs mere, og tilmeld din klub her.

 

Vandglæde og entusiasme hos børn, forældre og klubber

I vinterferien 2022 deltog 197 børn i REMA 1000 AquaCamp fordelt på fem svømmeklubber – Nord-Als Svømmeklub, Horsens Svømmeklub, Odder Svømmeklub, Hovedstadens Svømmeklub og Ringsted Svømmeklub. Sidstnævnte afviklede faktisk REMA 1000 AquaCamp for allerførste gang, og det gik over al forventning.

 

”Det har været en stor succes, og allerede nu spørger børnene ind til, hvornår de næste gang kan komme på REMA 1000 AquaCamp,” siger svømmeskoleleder i Ringsted Svømmeklub, Sofie Bech Christensen.

 

(Artiklen fortsætter nedenunder)

 

Det taler ind i en generel tendens, som vi oplever hos Dansk Svømmeunion:

 

”Klubberne melder tilbage, at de har nogle gode dage med masser af energi og glade børn. Og børnene siger selv, at de synes, det er nogle gode aktiviteter, som instruktørerne tilrettelægger, og at det er sjovt at være på REMA 1000 AquaCamp. Fra forældrene hører vi, at de får nogle glade og meget trætte børn hjem, når dagen er omme,” fortæller udviklingskonsulent Lene Madegaard.

 

Skal dit barn med på REMA 1000 AquaCamp i påskeferien?

Find en klub, der afholder REMA 1000 AquaCamp nær dig, lige her.

 

Flere børn får mod på at gå til svømning

REMA 1000 AquaCamp er udviklet til at være for alle børn fra 7-12 år – uanset om de har svømmet før eller ej. Mange af de børn, der deltager, går allerede til svømning i klubben og har lyst til også at være i vandet i deres ferie. Nogle har deltaget i REMA 1000 AquaCamp før, mens andre er nye. Det er dog ikke kun børn, der allerede svømmer, som melder sig til.

 

”Mange af børnene går i forvejen til svømning. Men en del tager også kammerater med, som ikke går til svømning,” siger udviklingskonsulent Lene Madegaard.

 

I klubberne oplever de, at det er en god måde for børnene at blive introduceret til vandaktiviteter. Flere har nemlig meldt tilbage til os, at nogle af de helt nye svømmere melder sig ind i svømmeklubben efter at have været med til en REMA 1000 AquaCamp.

 

Hvad er REMA 1000 AquaCamp?

Kort fortalt er formålet at give børn og unge i alderen 7-12 år (både svømmere og ikke-svømmere) en god og alsidig oplevelse i vandet og på bassinkanten. Konceptet er bl.a. støttet af vores sponsorer REMA 1000 og sportsmærket Arena. Sidstnævnte udvikler sammen med os i Dansk Svømmeunion merchandise – fx badehætter og t-shirts – som børnene får udleveret.

 

REMA 1000 AquaCamp kan fx byde på vandaktiviteter som svømning, livredning, boldlege, udspring og kunstsvømning samt landaktiviteter som fangeleg, skattejagt, mini-OL, førstehjælp og meget andet. For at give klubberne de bedste forudsætninger sørger vi hos Dansk Svømmeunion for at udstyre dem med instruktørmapper, der indeholder konkrete lege og aktiviteter, samt en klubmappe med gode råd til planlægning og afvikling. Med det i hænderne er klubberne klar til at skabe sjove og lærerige rammer for aktiviteterne.

 

Har du spørgsmål til REMA 1000 AquaCamp – uanset om du er forælder eller fra en svømmeklub – er du velkommen til at tage fat i udviklingskonsulent Lene Madegaard på lm@svoem.dk

 


 


Cookieindstillinger