0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Arena bliver en del af Dansk Svømmeunions succesfulde feriekoncept REMA 1000 AquaCamp

22-02-2022

Børn og unge får allerede glæde af sponsoratet under vinterferiens REMA 1000 AquaCamps.


Dansk Svømmeunion og svømmebrandet Arena har indgået et sponsorat, som sender nogle af markedets bedste svømmebriller og kvalitetsbadehætter mod de børn og unge, som deltager i en REMA 1000 AquaCamp.

 

”Vi vurderer hele tiden, hvordan vi kan øge værdien af vores REMA 1000 AquaCamps, så vores klubber og deltagerne får det bedste produkt. Aftalen med Arena øger kvaliteten hele vejen rundt, og vi er rigtig glade for og stolte over, at et verdensomspændende svømmemærke – som Arena – vil være med til at give landets unge vandhunde ferier fyldt med sjove vandoplevelser i trygge rammer,” siger udviklingschef i Dansk Svømmeunion Morten Hinnerup.

 

Arena er en af svømmebranchens ledende aktører, og det internationale svømmebrand har igennem en længere periode ønsket at støtte vandsportens kommende stjerner endnu mere. Det er sponsoratet af Dansk Svømmeunions REMA 1000 AquaCamps endnu et bevis på.

 

”Det er vigtigt for os at bakke op om vandaktiviteter for børn og unge. Alle børn skal lære at svømme, og ferieaktiviteter som REMA 1000 AquaCamps gør læringen sjov. Samtidig støtter vi de unge svømmetalenter i klubberne, som efter en AquaCamp får fornyet energi og motivation til at dyrke deres sport,” siger direktør for Arena i Danmark, Palle Rasmussen.

 

Sponsoratet træder i kraft dagsdato. Det betyder, at REMA 1000 AquaCamp-arrangører og deltagere allerede har fået goodiebags med Arenas kvalitetsprodukter i årets vinterferie. Kontrakten løber til udgangen af 2023.

 

Rekordmange deltagere

Det succesfulde feriekoncept er siden 2003 blevet ved med at vokse, og sommeren 2021 bød på rekordmange deltagere. 5.754 børn og unge deltog på en af de 131 REMA 1000 AquaCamps, som blev afholdt af 49 af vores medlemsklubber.

 

Dansk Svømmeunion udvikler hele tiden feriekonceptet, som i dag er støttet af REMA 1000, TrygFonden og nu Arena. Ønsker din virksomhed at være med til at give børn og unge uforglemmelige ferieoplevelser, så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om jeres muligheder.

 

Yderligere om REMA 1000 AquaCamp kan læses her.

 


 


Cookieindstillinger