0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Godt nyt for foreningssvømning

21-05-2020

Dansk Svømmeunion glæder sig over Folketingets seneste udmeldinger om yderligere genåbning.

Af: Klaus Bach Christensen

Sent onsdag aften fortalte regeringen og Folketingets partier, at de er blevet enige om en øget genåbning af Danmark i forbindelse med fase 2. Den udvidede genåbning tæller ikke foreningssvømning, hvilket ikke overrasker Dansk Svømmeunions konstituerede direktør.

 

- Efter svømmehallerne var kommet i fase 4 har vi arbejdet intenst på, at foreningssvømning skal blive en del af fase 3 af Danmarks genåbning. Derfor glæder det mig at læse, at foreningssvømning nu endelig ser ud til at være en del af genåbningen den 8. juni på lige fod med det øvrige indendørs idræts- og foreningsliv, siger Morten Hinnerup. 

 

Tidligere har foreningssvømning været kategoriseret sammen med fitnesscentre og svømmehaller, hvis genåbning er placeret i fase 4 til august.

 

- Nu forsætter vores arbejde for at sikre en hel eller delvis genåbning af svømmehallerne sammen med den øvrige genåbning af indendørs idræts- og foreningsliv den 8. juni, siger Morten Hinnerup.

 

Dansk Svømmeunion sender den største tak til alle, der har delt #tilbageivandet-kampagnen.

Foto: Jesper Westley.

 

Den konstituerede direktør fortæller videre, at man fra Dansk Svømmeunions side arbejder tæt sammen med DIF, DGI og Dansk Svømmebadsteknisk Forening om de mere specifikke vejledninger til foreningerne omkring, hvordan svømmeundervisningen kan tilrettelægges i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger og retningslinjer.  

 

Hjælp os med at sprede budskabet, #tilbageivandet

Den seneste uge har vi i Dansk Svømmeunion forsøgt at råbe politikkerne op, og med utrolig stor hjælp fra SvømmeDanmark er vi kommet rigtig langt. Det har blandt andet ført til, at Socialdemokratiet, Socialistisk Folkeparti og Venstre har ytret sig positivt om en fremskyndelse af foreningssvømnings genåbning

 

Her må vi pointere, at I – SvømmeDanmark – har store aktier i de resultater. Jeres indsats har været overvældende, og den kan vi ikke takke nok for.

 

#tilbageivandet-kampagnen kan deles på Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter. Vi vil sætte stor pris på, hvis I vil blive ved med at dele vores budskab.

 

Følg gerne med på vores digitale platforme, hvor vi løbende deler seneste nyt.


 


Cookieindstillinger