0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Der er argumenter for en hurtigere genåbning af foreningssvømning

18-05-2020

Venstres idrætsordfører har stor tro på, at genåbningen af foreningssvømning fremskyndes.

Af: Klaus Bach Christensen

Flere ting tyder på, at uvejret over SvømmeDanmark så småt er ved at fordrive. På nyhedsfronten er der i hvert fald flere solstrålehistorier at spore. I weekenden kunne vi fortælle, at SF’s gruppeformand er optimistisk på foreningssvømnings vegne forud for denne uges forhandlinger om Danmarks genåbning.

 

Det samme er idrætsordfører i Venstre Stén Knuth.

 

- Det materiale, som jeg er blevet præsenteret for af Dansk Svømmeunion er virkelig gennemarbejdet. Jeg har sendt det videre til min formand i Venstre, Jakob Ellemann-Jensen, og jeg vurderer, at materialets pointer gør det muligt at forhandle en genåbning af foreningssvømning længere frem, siger Stén Knuth.

 

Idrætsordføreren, som også er næstformand for Folketingets Børne- og Undervisningsudvalg, har stor forståelse for den frustration og ærgrelse, der har præget stemningen i SvømmeDanmark. Derfor har han også et stort ønske om at få gang i Foreningsdanmark hurtigst muligt, hvilket statsministerens mail lørdag aften giver rygvind til.

 

- Jeg har svært ved at se nogle argumenter for, at man ikke skulle genåbne foreningssvømning. Sundhed og motion er utrolig vigtigt for både børn og voksne, og når det kan foregå på ansvarligvis, har jeg stor tro på, at svømmere vil blive glade efter denne uges forhandlinger.

 

Stén Knuth ser gode muligheder for at fremskynde genåbningen af foreningssvømning.

Foto: Steen Brogaard.

 

Stén Knuth hæfter sig endeligt ved, at det for Venstre er vigtigt at få åbnet foreningssvømning, da det er en af de idrætter i Danmark, der også tæller mange arbejdspladser. På lige fod med fitnesscentre mener Venstres idrætsordfører, at svømmeklubber kan ses som små selvstændige virksomheder, der hver især tilbyder sundhedstilbud på forskellig vis.

 

- Det faktum, håber jeg, at forhandlingsparterne har for øje, når de skal til forhandlingsbordet igen på onsdag, slutter en håbefuld Stén Knuth.

 

Hjælp os med at sprede budskabet: #tilbageivandet

Vi vil blive rigtig glade for, hvis du vil hjælpe os med at sprede budskabet #tilbageivandet på Facebook og Instagram.

 

Stort tak til alle jer, som allerede har hjulpet.


 


Cookieindstillinger