0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Åbent-vand arrangement udstyr

 

Dansk Svømmeunion har gjort det muligt for eksterne at rekvirere sig til en række ydelser i forbindelse med afholdelse af åbent vand-arrangementer. 

 

Kom på openwater.dk

Det er muligt at komme på Dansk Svømmeunions åbent vand-kalender hjemmeside, hvis man har et større arrangement indenfor åbent vand. Det er således muligt at få vist arrangement på kalenderen, selvom Dansk Svømmeunion ikke afvikler eller er medafvikler af det pågældende arrangement.

 

Kalenderen er tiltænkt som en samlingsplatform for de større arrangementer, som omhandler åbent vand. På selve arrangementet på kalenderen vil det fremgå om det er lokale aktører, som udelukkende afvikler arrangementet eller om Dansk Svømmeunion og TrygFonden Kystlivredning er involveret på den ene eller anden måde.     

 

Det er muligt for arrangøren at for at videreadresseret arrangementet fra åbent vand-kalendere til deres egen arrangement-hjemmeside. Arrangøren skal i så god tid som muligt levere informationer (dato, sted, distancer(r) og web-adresse).

 

Inden optagelses på åbent vand-kalender hjemmeside kræves det, at samtlige tilladelse til arrangementet er indhentet og forelægger. Dette er arrangørens egen ansvar at indhentning af samtlige tilladelser er indhentet og godkendt af de respektive myndigheder. Tilladelserne skal forevises ved en evt. tvivl inden optagelse på kalenderen.

 

Tilmeldingsmodul

Har arrangøren ikke deres egen hjemmeside er det muligt at benytte tilmeldingsmodulet på Sportstiming via Dansk Svømmeunion. Her opsættes arrangementet af Dansk Svømmeunion og efterfølgende har arrangøren mulighed for at redigerer og/eller tilføje informationer på tilmeldingssiden. Arrangementet får således deres egen hjemmeside inde på Sportstiming.dk. Arrangører betaler et gebyr på 500kr for oprettelse af denne. Deltagerne betaler via et tilmeldingsgebyr på tilmeldingsmodulet for driften af siden.  Dansk Svømmeunion forbeholder sig retten til at markedsføre egne produkter i forbindelse med tilmeldingen. Overførelse af indbetalt startgebyr sker via Sportstiming efter endt arrangement.

 

Det er muligt at få vejledning og rådgivning af Dansk Svømmeunion i forbindelse med opsætningen af arrangementet på Sportstiming-platformen.

 

 

Tidtagning

Tidtagningssystemet, der benyttes til at registrere tider ved åbent vand arrangementerne rundt om i landet, er et chiptidtagningssystem, som det kendes fra diverse løbearrangementer.Systemet består af en tidtagningsboks med 1 tidtagningsmåtte og/eller 4 chip-enheder. Svømmebanes opsætningen har betydning for hvilken af de tre valgmuligheder er mest optimale. Dansk Svømmeunion tilbyder to forskellige ydelser mht. til tidtagning indenfor åbent vand arrangementer:

 

1) Chip-registrering af deltagerne. Her tages tiden elektronisk når deltageren passerer et givent punkt. Hver deltager får udleveret en chip, som enten skal monteres på hånd- eller fodled. Placeringen afhænger af den valgte tidtagningssetup. Chippen skal være synlig og over vandoverfladen ved målgang. Det anbefales at deltagerantallet er over 250 deltagerer. Deltageres chip-enhed skal afleveres tilbage ellers opkræves et administrationsgebyr på 25kr pr forsvunden enhed. Resultatlister og tider kan efterfølgende vises/hentes på en hjemmeside. Det er muligt for deltagerne at tilkøbe en sms-notifikation af deltagerens sluttid. Ved afslutning i vand skal der forefindes en målportal med en frihøjde på max 40cm højde og max 4m brede. Denne form for tidtagning kræver en certificeret Open Water tidtager fra Dansk Svømmeunion tilstede.

 

2) Manuel app-tidtagning. Her indtaster tidtageren startnummeret på deltageren ved målgangen. Tidtagningen kræver en app på en håndholdt enhed, samt internet-adgang på enheden. Hvis der forventes trængsel ved målgang, er det muligt at tilkoble flere håndholdt enhed (max 10 enheder). Resultatlister og tider kan efterfølgende vises/hentes på en hjemmeside. Det er muligt få deltagerne at tilkøbe en sms-notifikation af deltagerens sluttid. Det er muligt for arrangørerne selv at benytte og udfører denne form for tidsregistrering af deltagerne. Dansk Svømmeunion vil rådgive i forbindelse med brugen af app’en. Arrangøren er selv ansvarlig for korrekt brug af systemet og de enkelte håndholdte enheder der benyttes.

 

NB: Det er ikke være muligt at benytte sig af tidtagningssystemet uden at tilkøbe kalender og benytte tilmeldingsmodulet på Sportstiming. 

 

Badehætter

Det er muligt at købe openwater.dk badehætter til åbent vand-arrangement. Prisen er 20 kr. per styk.

 

Prismodel

I nedenstående prismodel kan du se prisen for de enkelte ydelser ved 100 deltagere og tidtagning i 5 timer.  

 

 

 

Kontakt Dansk Svømmeunion for udregning af en specifik pris til dit åbent-vandarrangement.

 

GPS

Dansk Svømmeuinion ejer 100 GPS trackere, som kører over Tractrac.com system. GPS'erne gør det muligt at tage tid og følge svømmerne i mens de svømme. GPS'en er ikke vandtætte, og det kræver derfor, at deltagerne svømmer med en havtaske, som også kan lejes af Dansk Svømmeunion - se her!

 

Prisen for brug af GPS'erne er:

1000 kr i grundgebyr til oprettelse af stævner og ruter hos Tractrac. Derefter er der en leje på 150 kr. per GPS.

 

Se Replay af Aarhus Open water 2015 her

 

Forespørgsel

Ønsker du at benytte dig af Dansk Svømmeunion tilbud, er du velkommen til at sende en forespørgsel. 

Navn
*
Organisation
*
E-mail
*
Telefon
*

Videre herfra:

Download:

Kontakt

Caroline Kleemann Falster
Udviklingskonsulent
Mail: ck@svoem.dk
Mobil: 6112 8187


 


Cookieindstillinger