0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...


Gode råd om betaling i udlandet

Af: Alm. Brand Bank

Dansk Svømmeunions partner Alm. Brand Bank har samlet et par gode råd til dig, som skal på ferie i udlandet.


 

Gode råd om betaling i udlandet

Dansk Svømmeunions partner Alm. Brand Bank har samlet et par gode råd til dig, som skal på ferie i udlandet.

 

Skal du til udlandet i din sommerferie, så er det en god ide at huske at medbringe kontanter i den lokale valuta. For det er ærgerligt at stå på ferien og ikke have kontanter til eksempelvis busbilletten, taxachaufføren, kaffen eller isen på stranden. Derudover er det altid en god ide at have to internationale betalingskort med, hvis ferien går til udlandet, for eksempel et Visa/Dankort og et MasterCard.

 

Gratis MasterCard Gold og andre fordele

Er du Pluskunde* i Alm. Brand Bank, skal du ikke betale for hverken Visa/Dankort eller MasterCard. Som medlem af en svømmeklub kan du få et MasterCard Gold med Dansk Svømmeunions eget design. På kortet er der en Rejseforsikring, som blandt andet indeholder en afbestillingsforsikring og tager højde for, at dækningen på det gule sygesikringskort ophørte sidste år. Med forsikringen kan du kontakte en dansk alarmcentral, og du slipper for selv at skulle lægge penge ud for behandling.

 

Undgå gebyrer og dårlige vekselkurser

Husk, at du betaler et gebyr, når du hæver kontanter i udenlandske pengeautomater. Derfor kan du med fordel i stedet betale med dine kort i butikker, på restauranter og lignende steder, så sparer du gebyret.

 

I udlandet kan du opleve, at mange butikker tilbyder, at du kan betale for varerne i danske kroner med Visa og MasterCard. Vi fraråder, at du vælger danske kroner, da butikkernes vekselkurser er dårlige, og du derfor oftest ender med at betale en overpris for dine varer.

 

Særlige fordele som svømmer

Er du endnu ikke kunde i Alm. Brand Bank, kan du her læse om de særlige fordele, du får som medlem af en svømmeklub under Dansk Svømmeunion. 

 

 

God sommer fra Alm. Brand Bank

 

*Du kan allerede blive Pluskunde, når du samler lån og opsparing på minimum 150.000 kroner. Det inkluderer både pension, lån i Totalkredit og investe­ringsforeningsbeviser i Alm. Brand Invest. Desuden skal din løn gå ind på en konto i Alm. Brand Bank, du skal have dine Betalingsserviceaftaler tilmeldt hos os, have din NemKonto tilmeldt hos os og bruge Alm. Brand Netbank. For at få et Gratis MasterCard Gold kræver det, at dit  lån og din opsparing samlet er på minimum 300.000 kronerHar du også læst?
Så er badesæsonen i gang

Vær’ en del af Den Store Svømmedag 2015

Hjertestarterdagen 2015

Gode råd om betaling i udlandet


 


Cookieindstillinger