0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Blomsterberg svømmer sig til bronze ved World Cuppen

13-10-2023

Det er landsholdssvømmerens anden World Cup-medalje i karrieren.

Af: Klaus Bach Christensen, kommunikationskonsulent

Thea Blomsterberg fra Swim Team Odense under landsholdets træningslejr, september 2023.

Foto: SvømDanmark.

 

Årets World Cup er denne weekend nået til Athen. Landsholdssvømmer Thea Blomsterberg er en af de deltagende danskere, og for kort tid siden svømmede hun sig til en flot bronzemedalje på 200 meter brystsvømning i den græske hovedstad.

 

Favoritdistancen tilbagelagde Swim Team Odense-svømmeren i tiden 2.24.34 efter splittider på: 33.34 – 36.74 – 36.50 – 37.76. Guldet tog Tes Schouten fra Holland (2.23.23), mens Jenna Strauch fra Australien kom i mål som nummer to (2.24.19). Sidste år vandt Thea Blomsterberg sølv på distancen til World Cuppen.

 

Det store danske World Cup-resultat sker blot et uge efter, landsholdssvømmer Helena Rosendahl Bach fra Aalborg Svømmeklub vandt sølv på 200 meter butterfly til World Cuppen i Berlin. Læs mere her.

 

Rasmus Nickelsen fra Swim Team Odense, der er en del af sæsonens udviklingslandshold, var også i aktion tidligere i dag. Her blev det til en 18. plads i tiden 54.49 på 100 meter butterfly.

 

Både Thea Blomsterberg og Helena Rosendahl Bach er en del af det danske svømmelandshold til europamesterskaberne i Rumænien 5.-10. december. Se hele EM-holdet her.


 


Cookieindstillinger