0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Long time no see: Stine Møllebro gør comeback efter 25 år

28-09-2023

Tilbagevenden til foreningslivet har øget masterssvømmers motivation.

Af: Klaus Bach Christensen, kommunikationskonsulent

Godt 25 år skulle der gå mellem Stine Møllebros sidste svømmekonkurrence og weekendens nordiske mesterskaber for masterssvømmere, hvor Stine Møllebro stiller til start.

 

”Jeg er spændt, og det bliver spændende at se, hvor jeg står. Jeg glæder mig til en dag med mine klubkammerater, hvor vi rigtig skal heppe på hinanden,” siger Stine Møllebro.

 

Hun er 42 år og mor til tre. Til daglig er hun Team Danmark koordinator på Birkerød Gymnasium og frivillig i Sigma SWIM. Hun prioriterer en aktiv livsstil og tilbagelægger ugentligt op imod 15 kilometer i klorbassinet.

 

Stine Møllebro har dyrket mange forskellige idrætter. Nu er hun tilbage i dansk svømmesport.

Foto: Privatfoto

 

”Jeg har i mange år trænet for mig selv og savnede at træne sammen med nogle. Det er jeg kommet til i Sigma, hvor jeg er blevet en del af et rigtig godt socialt og stærkt træningsmiljø,” fortæller Stine Møllebro og uddyber:

 

”Det giver supermeget at træne sammen med andre. Det er meget hyggeligere og mere effektivt, for man giver sig ikke på samme måde, når man træner alene, som man gør, når man træner sammen med andre. Niveauet er virkelig højt, og det er fedt, at nogle på min alder stadig konkurrerer på det her niveau.”

 

Læs også: Nordic Open Masters bliver et af historiens største mesterskaber

 

Et konkurrencegen større end de fleste

Siden svømmekarrieren startede i Dragsholm Svømmeklub og sidenhen gik forbi Holbæk Svømmeklub, har Stine Møllebro haft en flot karriere som først konkurrencelivredder, så semiprofessionel triatlet og nu SwimRunner, hvor det for nylig blev til en 12. plads til VM på 75 kilometerdistancen sammen med klubkammerat i Sigma SWIM, Karin Peters.

 

Men selv i topform og med en konkurrencelyst uden lige, mærker Stine Møllebro alligevel spændingen stige forud for weekendens konkurrencer.

 

”Det bliver jo min første svømmekonkurrence siden 1998, så jeg er da spændt på, om jeg overhovedet kan følge med de andre. En ting er at knalde til den til træning, noget andet er at gøre det i en konkurrence,” siger hun og uddyber:


”Jeg har jo tilegnet mig den svømmeteknik, man kender fra åbent vand-svømning, så det bliver en anderledes oplevelse at konkurrere i bassinet igen – særligt med tanke på vendingerne, hvor jeg har meget at forbedre.”

 

Vigtige mesterskabslinks

Nordiske mesterskaber for masterssvømmere afholdes af lokalarrangør KU Svømning og Vandpolo samt SvømDanmark. Konkurrencerne foregår lørdag den 30. september og søndag den 1. oktober på Bellahøj Svømmestadion. Det er gratis at overvære konkurrencerne, så kig endelig forbi og hep på de mange danske og udenlandske svømmere.

 


 


Cookieindstillinger