0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Hvem, synes du, fortjener en hyldest eller særlig anerkendelse?

09-08-2023

Indstil frivillige, ansatte og atleter til en af SvømDanmarks mange priser.

Af: Maja Lorentzen, kommunikationskonsulent

I SvømDanmark ønsker vi at hylde og anerkende de mange flotte initiativer, aktiviteter og resultater, der finder sted på tværs af alle vores fantastiske discipliner. Det gælder både frivillige, ansatte og atleter, som på hver sin måde er med til at gøre en kæmpe forskel for svømme-Danmark.

 

Du eller din klub kan indstille andre til en eller flere af vores priser. Det gør du ved at skrive op til en halv A4-side om, hvorfor netop denne person, klub eller hold fortjener at opnå den pågældende pris. En nedsat priskomité behandler din indstilling.

 

Næste deadline for behandling af indkomne prisindstillingerer er den 20. august 2023. Så send din indstilling afsted til svoem@svoem.dk inden da, hvis du ønsker din indstilling behandlet i nærmeste fremtid.

 

Du kan indstille frivillige, ansatte og atleter til følgende priser:

 

Æresmedlem

Titlen som æresmedlem er den absolut højest opnåelige anerkendelse i SvømDanmark. Den tilskrives personer, der over en årrække har ydet en ganske enestående og betydningsfuld indsats for svømmesporten.

Man kan kun komme i betragtning til et æresmedlemskab, hvis indsatsen hører under en af vores discipliner.

 

Læs mere om æresmedlemsskab her

 

Æresbevis

Æresbeviset kan tilegnes alle engagerede frivillige eller ansatte, som har ydet en særlig indsats for i regi af SvømDanmark. Denne udmærkelse er desuden en forudsætning for at kunne modtage et DIF-ærestegn.

 

Læs mere om æresbeviset her

 

Hall of Fame

SvømDanmarks Hall of Fame er til for, at vi ikke glemmer de mange store præstationer og personligheder, som svømme-Danmark har oplevet gennem tiderne. Det er et æresgalleri med danske personer eller hold inden for en af vores discipliner, der har opnået exceptionelle resultater, bidraget til sportens udbredelse, været en populær figur i sporten og/eller haft betydning for sin samtid.

 

Læs mere om Hall of Fame her

 

Ragnhild-prisen

Denne pris er et anerkendende skulderklap og en påskønnelse af en person, klub, et hold eller initiativ, der har gjort en særligt positiv forskel for enten en af SvømDanmarks discipliner eller for en eller flere medlemsklubber. Det kan fx være en særlig indsats i det daglige virke eller et innovativt tiltag på klub-, regions- eller landsplan, eller en særlig indsats for at skaffe flere medlemmer eller for at gavne træningsmiljøet inden for en disciplin.

 

Læs mere om Ragnhild-prisen her

 

Årets dame- eller herreatlet

Prisen uddeles til en atlet eller et hold i en hvilken som helst af SvømDanmarks discipliner, som har markeret sig internationalt i det forgangne kalenderår. Kun danske atleter kan nomineres til prisen. I udvælgelsen lægges der vægt på en international udvikling og opnåede resultater på højeste niveau i et internationalt perspektiv.

 

Læs mere om årets dameatlet og herreatlet.

 

Årets trænerpris

Den kompetente træner er udgangspunktet for den dygtige atlet, den gode holdånd og udviklingen af nye trænertalenter. De dygtige trænere skal på lige fod med dygtige atleter hædres og anerkendes.

Trænere inden for alle SvømDanmarks discipliner kan komme i betragtning. Det samme kan trænere i udlandet, der har tilknytning til dansk svømmesport.

 

Læs mere om trænerprisen her

 

Aktives ærebevis

Aktives æresbevis er en særlig anerkendelse til aktive i SvømDanmark. Prisen tildeles aktive på seniorniveau, som har opnået helt ekstraordinære flotte resultater i forbindelse med EM, VM eller OL.

 

Læs mere om aktives æresbevis her


 


Cookieindstillinger