0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Regionsmestre i lære hos nogle af Danmarks bedste

03-05-2023

Syddanske regionsmestre besøgte i weekenden Det Nationale Træningscenter.

Af: Klaus Bach Christensen, kommunikationskonsulent

28 årgangssvømmere fra Syddanmark kvalificerede sig i marts til en træningssamling på Det Nationale Træningscenter (NTC). Kvalifikationen skete på baggrund af en samlet pointscore i SvømDanmarks medleykombinationskonkurrence under regionsmesterskaberne på langbane.

 

I weekenden fandt træningssamlingen så sted, og her lagde kvalificerede svømmere og deltagende trænere vejen forbi Bellahøj Svømmestadion, hvor NTC har sin daglige base.

 

”Det var rigtig lærerigt, og svømmere – såvel som trænere – havde nogle gode timer i selskab med nogle af landets bedste, som de sent vil glemme. Stor ros til både NTC-svømmerne og NTC-træner, Jon Langberg, for deres åbenhed og måde at inddrage på undervejs,” siger udviklingskonsulent i SvømDanmark Flemming Sørensen, som var overordnet ansvarlig for træningssamlingen.

 

 

Læs også: Trafikken på NTC skal øges og være med til at styrke sammenhængskraften i dansk svømmesport.

 

Foruden træning og oplæg hos NTC bød træningssamlingen på sociale aktiviteter med henblik på at styrke fællesskabet. Afslutningsvis ventede et besøg i Tivoli, inden turen igen gik mod Fyn og Jylland.

 

Svømmere fra Esbjerg Svømmeklub, Fredericia Svømmeklub, Nyborg Svømmeklub, Ringe Svømmeklub, Svømmeklubben Sønderborg, Swim Team Odense og Vejle Svømmeklub deltog i træningssamlingen.


 


Cookieindstillinger