0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Klubarrangement i Herning var en stor succes

11-01-2023

Snak og netværk, inspiration og viden, bobler og spareribs, minimesse og live show – klubarrangementet havde det hele.


I lørdags var 180 deltagere fra 40 forskellige klubber fra hele landet samlet i Herning. Anledningen var SvømDanmarks årlige klubarrangement, der altid ligger i forbindelse med DR Sportens prisuddelingsshow – SPORT 2022 − som foregår i Jyske Bank Boxen. Klubberne kan både netværke på tværs, møde SvømDanmarks konsulenter og bestyrelse og få en god oplevelse sammen.

 

”Det var en rigtig god dag med stort engagement og højt humør. Det er en oplagt mulighed for klubberne til at lade sig inspirere af hinanden og af de forskellige oplægsholdere samt netværke på tværs og få én på opleveren med fællesspisning og overværelse af SPORT 2022 i Boxen. Vi synes, at dagen gik over al forventning,” siger udviklingskonsulent Caroline Kleemann.

 

Hun har i samarbejde med udviklingskonsulenterne Lars Bo Larsen og Mette Skat været ansvarlig for planlægningen af dette års arrangement. Det er første gang i tre år, at det er lykkedes at afvikle det på grund af corona-restriktioner. Lokationen er hvert år designskolen TEKO i Herning, og vi får uundværlig hjælp fra frivillige kræfter i Gjellerup Sønders Idrætsforening til alt det praktiske i løbet af dagen.

 

Artiklen fortsætter nedenunder.

 

Social oplevelse med live show som bonus

Som sædvanlig bød dagsprogrammet på inspirerende oplæg fra både eksterne foredragsholdere og kendte ansigter i svømme-Danmark. Mellem oplæggene er der rig mulighed for at tale med hinanden på kryds og tværs. Fire frivillige fra Alhedens Idrætsforening var helt enige om, hvorfor de har valgt at deltage:

 

”Vi har glædet os meget mere til dagsprogrammet end showet i aften. Udvalgsarbejdet består meget af drift, og vi har faktisk aldrig lavet noget socialt sammen. Nu får vi fælles viden og inspiration, mens ingen af os har en bagkant. Og så er showet bare en bonus,” siger Anders Detlefsen, der er formand for svømmeudvalget.

 

To repræsentanter fra bestyrelsen i Svømmeklubben Koral i Hedensted ser også arrangementet som en god mulighed for at lave noget socialt sammen.

 

”Vi er en del af en helt ny bestyrelse, så det er fedt for os at blive rystet sammen. Desværre kan alle ikke være med i dag, men nu får vi ny viden og inspiration, som vi kan tage med hjem til dem,” lyder det fra Hanne Mikkelsen og Karina Lauridsen.

 

Trænger de kernefrivillige i din svømmeklub også til en social weekendtur sammen? Så vil vi hos SvømDanmark opfordre jer til at deltage i årets generalforsamling den 22. april. Udover dagsprogrammet inviterer vi nemlig til en festmiddag om aftenen med tre retter mad og fri bar hele aftenen. Det er helt gratis at være med til, hvis man repræsenterer en af vores medlemsklubber.

 

Tilmeld dig generalforsamlingen her.

 

Minimesse med SvømDanmarks mange tilbud

Efter dagens oplæg stillede vi op til en slags minimesse. Her blev der serveret bobler og snacks, imens SvømDanmarks konsulenter stod klar ved forskellige boder og kunne fortælle om vores mange tilbud og koncepter.

 

”Der var rigtig god stemning, og vi havde en del gode snakke med medlemmerne. Der forsvandt mange af vores foldere, så vi håber, at de føler sig inspirerede til at prøve nye koncepter af i klubben,” siger Caroline Kleemann.

 

Udover at deltagerne selv kunne samle foldere ved de forskellige boder, fik de alle også en eksklusiv SvømDanmark t-shirt og taske med diverse indhold. Derefter havde vi fællesspisning – en lækker buffet fra restaurant Bone’s – og til slut afgang til Boxen, hvor vi sammen så SPORT 2022 prisuddelingsshowet live.

 

Se billederne fra arrangementet herunder.

 


 


Cookieindstillinger