0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

SvømDanmark får nyt logo og ny visuel identitet

01-01-2023

Vi skifter officielt navn og logo i dag.


Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre vores nye logo og nye visuelle identitet.

 

”Med først et nyt navn og nu det nye logo fuldender vi første skridt i vores rejse mod et nyt SvømDanmark. Et Danmark fyldt med liv, glæde og fællesskab i og omkring vand,” siger formand for SvømDanmark Pia Johansen.

 

 

Stærke fællesskaber omkring vand

Den primære tanke bag det nye logo er, at det skal kunne rumme alle vores discipliner, selvom de er meget forskellige. Derfor har vi taget udgangspunkt i det samlende element – vand.

 

”Vand er som en magnet på mennesket. Inde og ude, ved stranden, havnet og havet ser vi stærke fællesskaber opstå og leve. De fællesskaber er en vigtig del af Danmark og af vores identitet,” fortsætter Pia Johansen.

 

Det primære logo er blåt – netop for at vise vores samlende element. Men vi har valgt også at have en rød version af logoet, som bruges til nationale og internationale stævner for at vise de rød-hvide farver.

 

En glidende og bæredygtig overgang

Vores medlemsklubber vedtog ved generalforsamlingen i 2022 et navneskifte, der træder i kraft i dag, den 1. januar 2023. Nu hedder vi helt officielt SvømDanmark.

 

Til generalforsamlingen blev det også gjort klart, at vores organisation skulle have et nyt logo og visuel identitet, som kunne træde i kraft sammen med navneskiftet. Samtidigt blev det understreget, at vores nye logo vil blive brugt i en glidende overgang.

 

”Det er vigtigt for os, at vores navneskifte bliver så bæredygtigt som muligt. Vi vil fx ikke smide t-shirts og badehætter, der sagtens kan bruges, ud bare fordi der står Dansk Svømmeunion på. Det er spild af penge, som vi hellere vil bruge på vores medlemsklubber,” forklarede daværende direktør Merete Riisager.

 

Derfor skal al nyt materiale produceres med vores nye logo, men vi vil også stadig gøre brug af materiale med det gamle logo på.

 

Har du spørgsmål vedrørende det nye logo og den nye visuelle identitet, er du velkommen til at skrive til svoem@svoem.dk, og så vil din mail blive videresendt til rette medarbejder i unionen.


 


Cookieindstillinger