0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ny online vidensbank: Svømmetrænerens værktøjskasse

07-12-2022

En ny vidensbank om svømmeteknik og -øvelser er nu tilgængelig for alle med en trænerlicens.


Hos Dansk Svømmeunion er vi glade for, at vi i dag kan offentliggøre e-bogen ”Svømmetrænerens værktøjskasse”, der er tilgængelig for alle svømmetrænere med en trænerlicens. Værktøjskassens indhold består primært af videoer, der forklarer teori og viser træningseksemplerne i praksis.

 

”Trænerværktøjskassen er en længe ventet hjørnesten i arbejdet med at forankre, formidle og dele viden relateret til udvikling af dansk svømmesport i årene fremover,” siger Thomas Stub, der er talentansvarlig hos Dansk Svømmeunion.

 

Evidensbaseret og dynamisk vidensbank

Trænerværkstøjskassen er primært et opslagsværk og en vidensbank for svømmetrænere. Indholdet er udviklet af fysioterapeut Jacob Iversen, der har mange års erfaring inden for træning af kroppen til svømning. Den er desuden dynamisk og vil løbende blive opdateret.

 

”Vi vil med jævne mellemrum tilføje mere viden og flere værktøjer til Trænerværktøjskassen. På den måde vil den være en evidensbaseret og dynamisk vidensbank, som opdateres, udbygges og præciseres på baggrund af input fra brugerne, som er svømmetrænere i Danmark,” forklarer Thomas Stub.

 

Trænerværktøjskassen understøtter også Dansk Svømmeunions træneruddannelser ved at supplere de fagområder, som kursisterne dykker ned i på uddannelserne.

 

Officiel præsentation under DM i Vejle

Trænerværktøjskassen bliver officielt præsenteret fredag den 16. december kl. 11.30 i DGI-Huset i Vejle, hvor DM på kortbane også bliver afholdt. Her vil fysioterapeut Jacob Iversen, der har udviklet indholdet, og talentansvarlig Thomas Stub gennemgå Trænerværktøjskassens funktioner og svare på eventuelle spørgsmål.

 

Sådan får du adgang til Trænerværktøjskassen

Har du en gyldig trænerlicens, vil du modtage en mail, hvorfra du kan tilgå Trænerværktøjskassen.

 

Har du ikke en trænerlicens? Så læs mere her.


 


Cookieindstillinger