0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Planen er lagt for at finde en ny direktør til SvømDanmark

23-09-2022

Nu er ansættelsesprocessen for alvor ved at gå i gang.


Bestyrelsen besluttede på det seneste bestyrelsesmøde at nedsætte et ansættelsesudvalg og indgå samarbejde med et rekrutteringsbureau.

 

Bestyrelsesformand Pia Johansen udtaler:

 

”Vi ønsker en rekrutteringsproces, som er så grundig, saglig og uvildig som muligt. Vi har haft kontakt og holdt møder med flere rekrutteringsbureauer. Der er ingen tvivl om, at mange gerne vil være med til at løse så spændende en opgave, som det er at finde den næste leder til kontoret i Brøndby.”

 

Valg af rekrutteringsbureau

Alle bureauerne har på hver sin måde været meget kompetente. Men i sidste ende valgte bestyrelsen at samarbejde med HumanTrust.

 

”Virksomheden har dokumenteret erfaring med at ansætte ledere og nøglepersoner i sportens verden og ”forenings-Danmark”. Samtidig har de i vores indledende snakke demonstreret en dyb indsigt og forståelse for både passionen og mangfoldigheden i dansk svømning,” forklarer Pia Johansen og fortsætter:

 

”Endelig er det vigtigt for os, at alle ansøgere behandles og vurderes ordentligt, ærligt og på lige vilkår.”

 

Ansættelsesudvalget består af Morten Andersen, Pia Husted og Pia Johansen.

 

Ansættelsesprocessen

I de næste uger vil der være et analysearbejde med henblik på at afdække de væsentligste kompetencer, som vi ønsker, den nye direktør skal besidde. I denne proces vil HumanTrust inddrage ansættelsesudvalget, ligesom de vil møde flere af de ansatte på kontoret i Brøndby.

 

”Vi tror på, at vi på den måde får den bedst kvalificerede kandidat til at lede kontoret i Brøndby og til − sammen med alle med hjerte for svømning og vandsport − at omsætte vores nye vision og mission til konkret handling og en meningsfuld hverdag for os alle sammen,” siger Pia Johansen.

 

Ansættelsesudvalget forventer, at stillingsopslaget offentliggøres på vores hjemmeside, diverse jobportaler og andre relevante platforme i uge 43 eller 44. Herefter kører HumanTrust processen med searching, screening af ansøgere, samtaler, tests og endelig indstilling af den eller de sidste kandidater, som afslutningsvis møder den samlede bestyrelse.

                                                                                   

Ansættelsesudvalget er selvfølgelig med hele vejen, og vi håber at kunne præsentere navnet på den nye direktør for SvømDanmark omkring nytår.

 

Læs også: Dansk Svømmeunion skal have ny direktør

Læs også: Dansk Svømmeunion skifter navn til SvømDanmark


 


Cookieindstillinger