0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk udspringer slutter EM med en 21. plads

19-08-2022

Laura Venetia Valore repræsenterede Danmark flot ved EM i udspring.

Af: Klaus Bach Christensen

Til EM i udspring gjaldt det i dag konkurrencerne fra 3-meter vippen for damer. Danmark var repræsenteret med Laura Venetia Valore, som i tirsdags blev nummer 18 i konkurrencerne fra 1-meter vippen.

 

I det udendørs springbassin i Rom startede den danske udspringer ud med to af sin springseries sværeste spring, mens de tre sidste spring var karakteriseret ved at være mere rutineprægede. De fem spring resulterede i en samlet pointscore på 191.05, hvilket rakte til en 21. plads.

 

I mixed zone udtalte Laura Venetia Valore fra Lyngby Udsprings Klub af 2002 efterfølgende:

 

”Min krop er ikke helt der, hvor jeg gerne vil have den, så jeg vidste, konkurrencen blev svær. Det ville blive en kamp med mine baglæns molberg, hvor jeg også var ved at falde af vippen, men jeg fik begge spring lavet alligevel. Efterfølgende får jeg sprunget tre spring ret stabilt. Det er jeg rigtig glad for, for så slutter jeg ligesom af med oprejst pande.” 

 

”Det er rigtig, rigtig fedt at være til EM igen. Stemningen og setuppet er helt i top, og den her gang er der lidt mere landsholdsfølelse over det, fordi der også er andre atleter her og mindre corona.”

 

”Der er nordiske mesterskaber sidst på året, og så kommer der EM og VM til næste sommer, hvor jeg forhåbentlig skal være med igen.”

 

Mens europamesterskaberne i udspring, kunstsvømning og svømning nu er slut for Danmarks vedkommende, er konkurrencerne i High Diving fortsat i gang. Her er Danmark repræsenteret ved Jonas Madsen og Annika Bornebusch, som du kan læse mere om her.

 

Klokken 18.00-19.00 springer de anden omgang af deres spring, og du kan heppe gratis med på LEN TV.

 

 


 


Cookieindstillinger