0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

3 gode grunde til at tage med på voksensporet

28-07-2022

Overvejer du at tilmelde dig Aqua Inspirations voksenspor? Her kan du lære mere om, hvad du får ud af at være med.


Aqua Inspiration er en fantastisk weekend, hvor du får indblik i de nyeste trends inden for svømning og andre vandaktiviteter. Der er fokus på masser af praktisk og teoretisk inspiration samt erfaringsudveksling med andre vandentusiaster. Det foregår som altid i Esbjerg og er i år den 29.-30. oktober – læs mere her.

 

Når du deltager i Aqua Inspiration, har du på forhånd sammensat dit eget personlige program med de spor, oplæg og workshops, der interesserer dig allermest. Instruktørerne kan vælge mellem workshops og oplæg fordelt på tre spor: børn, unge og voksne.

 

Voksensporet er for dig, der beskæftiger dig med voksne i vand på den ene eller anden måde – eller dig, der gerne vil i gang med det. Det kan være alt fra voksenvandskræk og svømmeundervisning til vandaktiviteter som Aqua Fitness, kunstsvømning eller åbent vand-svømning. Der er virkelig noget for enhver smag på voksensporet.

 

Men hvad får du egentlig ud af det? Vi har samlet tre rigtig gode grunde til at være med lige her.

 

Nr. 1: Du får konkret viden om at motivere voksne medlemmer

Hvordan motiverer man lige voksne, så de kommer i gang med at dyrke vandaktiviteter, hvis ikke de er helt trygge ved vand? Det kan du ny viden om på voksensporet. Her er der fx workshops og oplæg om voksenpædagogik og voksenvandskræk, hvor du lærer at tilrettelægge undervisningen, så svømmerne oplever vandglæde og tro på egne kompetencer i vand.

 

Nr. 2: Du får ny inspiration til vandaktiviteter for voksne

Uanset om du underviser voksne i svømning eller andre vandaktiviteter, kan du finde relevante oplæg og workshops på voksensporet, der giver ny inspiration til din undervisning. Det kan fx være workshops, der giver inspiration til nye aktiviteter eller hold i klubben som Aqua Bike, Deep Water Pulse, WHIIT, vild med dans i vand, kunstsvømning for voksne og meget andet.

 

Nr. 3: Du styrker dit netværk med andre instruktører

Sidst men ikke mindst er voksensporet en oplagt mulighed for, at du kan møde andre instruktører fra hele landet. Sammen kan I fx sparre om de udfordringer, I har på jeres hold, og udveksle erfaringer.

 

Vil du sikre dig en plads på voksensporet?

Læs mere, og tilmeld dig lige her


 


Cookieindstillinger