0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Motivér de voksne til at bevæge sig i vand

22-06-2022

Underviser du voksne i svømning, Aqua Fitness eller andre vandaktiviteter? Så er voksensporet til Aqua Inspiration noget for dig.


Aqua Inspiration er en fantastisk weekend, hvor du får indblik i de nyeste trends inden for svømning og andre vandaktiviteter. Der er fokus på masser af praktisk og teoretisk inspiration samt erfaringsudveksling med andre vandentusiaster.

 

Instruktørerne kan vælge mellem workshops og oplæg fordelt på tre spor: børn, unge og voksne. Voksensporet er for dig, der beskæftiger dig med voksne i vand på den ene eller anden måde – eller dig, der gerne vil i gang med det.

 

Det kan være alt fra voksenvandskræk og svømmeundervisning til vandaktiviteter som Aqua Fitness, kunstsvømning eller åbent vand-svømning. Der er virkelig noget for enhver smag på voksensporet.

 

Svømmetræning: Voksenpædagogik, vandskræk og YouTurn

Hvordan får man lige voksne i gang med at svømme eller dyrke andre vandaktiviteter, hvis ikke de er trygge ved vand? Det kan du lære på voksensporet. Her er der workshops og oplæg om voksenpædagogik og voksenvandskræk, hvor du lærer at tilrettelægge undervisningen, så svømmerne oplever vandglæde og tro på egne kompetencer i vand. Der er også workshops, som er mere målrettet seniorer eller gravide.

 

Aqua Fitness, Float Fit, Bike, Cross – og meget mere

Er du instruktør på Aqua Fitness-hold, eller vil du gerne i gang med andre vandaktiviteter for voksne i klubben? Så er der en masse at vælge imellem på voksensporet. Få pulsen op til workshops om fx Aqua Fitness, Wild Water, Aqua Bike, Deep Water Pulse eller WHIIT. Eller kom ned i gear til workshops om Aqua Float Fit, Aqua Abdominal Training eller Aqua Body and Mind.

 

Dans i vand, kunstsvømning og åbent vand-svømning

Udover de mere fitness-orienterede vandaktiviteter, er der også workshops om andre sjove aktiviteter i vand for voksne. Du finder fx workshops om vild med dans i vand, plaskelege for voksne og kunstsvømning for voksne. Der er også flere forskellige workshops, der kan sætte gang i eller udvikle åbent vand-svømningen i jeres klub.

 

Vil du med på voksensporet til Aqua Inspiration?

Læs mere, og tilmeld dig lige her


 


Cookieindstillinger